Ha találkoztam egy lánnyal egy baráti társaságban és be akarom jelölni akkor mit mondjak neki?
Figyelt kérdés
Szóval ha visszajelöl(Ha visszajelöl) és írok neki és köszön akkor mit mondjak? Nem nagyon megy a csajozás de úgy érzem 21 évesen meg kéne tenni az első lépéseket.
De teljesen amatőr vagyok. Ja és nem az a célom hogy ágyba vigyem, hanem hogy szimpatikusnak találjon és későb ő is érdeklődjön felém. Ja és szűz is vagyok.
2014. máj. 17. 21:32
2/6 anonim válasza:
Most lehet hogy hülyén fog hangzani amit írok de legyél full őszinte írj rá köszönsz vissza ír és elmondod neki hogy szimpatikus és elhívod valahova ha a szűz dolog szoba jön csak akkor beszélj róla egyébként azt fogja gondolni hogy vele akarod elvetetni remélem segítettem.
3/6 A kérdező kommentje:
Na de most komolyan? Mit szólna ha mondjuk totál őszinte lennék "Szia, láttalak a motoros talin és hát nagyon tetszettél stb és mivel én egy elég félénk és nem túl nagydumás srác vagyok nyílt lapokkal elmondanám hogy jó lenne ha randiznánk egyet:) Benne vagy?
2014. máj. 17. 21:40
4/6 anonim válasza:
Csak szegény lánynak szerintem ez hirtelen lenne és köpni nyelni se tudna,ha csak nem jössz be neki
5/6 anonim válasza:
Egyet értek a 4.-el szerintem is fokozatosan probáld neki levázolni h mi a helyzet :)
6/6 A kérdező kommentje:
De hogyan kell flörtölni? meg fokozatosan?
2014. máj. 17. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!