Roland7777 kérdése:
Lányok ha valaki helyes 35 éves elvált svajcban él és 2milliót keres havonta és egyedül fekszik le mert csak az állatokat adja neki a jó isten ez véletlen? Vagy a sors? Itt még sosem irtam talán válaszol nekem pár lány
Figyelt kérdés
2014. szept. 25. 18:02
11/14 A kérdező kommentje:
a kötekedőnek személyesen gépészmérnök vagyok de itt hegesztőként dolgozom 15 érvényes minősitésem van és minden anyagra lemezre csőre meg van és egy atomerőműben dolgozom de szinte minden nap kapok lehetőséget máshol is mert ennyire keresett szakma ez manapság.érted?okoska.
2014. szept. 25. 18:44
12/14 anonim válasza:
Tényleg segítő szándékkal egy jó tanács: ha egy normális csajra vágysz és nemcsak plázacicára, akit mutogathatsz és csak egy "váz", aki azt csinálja, amit mondasz neki, csak mert te jól keresel, akkor kissé kevésbé tűnj nagyképűnek, mert az utolsó kommented alapján úgy jön le, mintha "spanyolviaszos" lennél. 32N
13/14 A kérdező kommentje:
talán igazad van nagyképűnek tűnhetett az utolsó kommentem de picit be pöccentem hogy hazugnak tartanak egyépként nem vagyok nagyképű
2014. szept. 25. 18:59
14/14 anonim válasza:
A svjaciak nem nagyon kedvelik a kulfoldieket, es zarkozottabbak is, talan ez a fo ok. Vagy az hogy nem megfelelo kategoriaban/korosztalyban keresgelsz.
Hogy mennyit keresel nem sokat jelent, mivel gondolom ott ez atlag korul van, szoval nem tudsz vele csajozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!