Van más is olyan, akinek fiatalkorában elment az életkedve, látva, hogy nem tud csajozni? Nem érdekel se az egyetem, se a sport, se az evés, se semmi.
Szerintem ok nagyon szeretnenek egy tarsat, te meg nem..
es ugy erzik ok hiaba tesznek meg mindent ezert megsem sikerul nekik..es tobb eve mar, es soha semmi jo nem eri oket ilyen teren, es akkor bedepiznek.
23-as olvasd újra
Nem azt kérdeztem miért éli meg a kudarcot kudarcként hanem hogy miért vágja haza a lelkiállapotát teljesen az élet összes területén (tanulás, sport, család) egy terület (csajozás) kudarca.
ha a tanulás terén lennének kudarc élményeim, az is elvenné a kedvem az összes többitől
szar hozzáállásom van :(
"Nem azt kérdeztem miért éli meg a kudarcot kudarcként hanem hogy miért vágja haza a lelkiállapotát teljesen az élet összes területén (tanulás, sport, család) egy terület (csajozás) kudarca."
Erre válaszolhatok:
Egészen egyszerűen azért, mert jelenleg ezt akarom a legjobban, és ez a legnagyobb, kielégületlen vágyam. 22 éves vagyok, és ez az egyetlen dolog, amiben nem éreztem azt, hogy a képességeim szerint meg tudom csinálni, csak akarni kell. A tanulásban mindig kifejezetten jó voltam. A sporttal se volt soha gondom, bár ebben nem vagyok olyan jó, mint a tanulásban, de ha szorgalmasan dolgoztam, akkor be tudtam hozni a lemaradásomat másokhoz képest. A csajozásban azonban nem. A csajozás nekem mindig egy megfoghatatlan, misztikus valaminek tűnt, amihez egyszerűen mintha belőlem hiányozna valami. Ez pedig azért kellemetlen, mert ezzel együtt viszont van egy belső késztetésem, van egy erős nemi vágyam, van egy érzelmi igényem arra, hogy legyen valakim.
Nem tudok mást írni, mint azt, hogy ha a legnagyobb vágyam nem teljesülhet, akkor úgy tűnik, mintha semmi másnak se lenne értelme. Iszonyatosan frusztráló az, hogy azt látom, hogy mások számára ez sokkal kisebb ügy, és mindenki más képes a boldogságra. Gyerekkorom óta vágyok valamire, amit folyamatosan, minden nap NEM kapok meg...
Kérdező,egy az egyben leírtad amire én is szerettem volna kilyukadni,pontosan ugyanez a problémám nekem is sajnos. :/
23/F
csatlakozom a klubhoz.Én is ilyen szerencsétlen vagyok.
viszont nem akarok rágörcsölni a csajozásra,minden menjen a maga útján.
én is már csak nevetek azon,hogy mennyire átnéznek rajtam a nők,vagy hogy én vagyok egy anyámaszonykatona ha nyomulni kell
19
+1
Már egy ideje én is ott tartok, hogy ROSSSSSSZÚL vagyok mikor meglátok egy párt az utcán vagy mikor a haverok a barátnőiről beszélnek.
Már nagyon nehezen bírom, hiába van munkám, kocsim, jó baráti társaságom, stb ha a legnagyobb vágyam hiányzik.
Jajjj' de bírom mikor a csajok akik kapcsolatban vannak , idejönnek és mondják, hogy nem szabad feladni meg majd lesz stb.
Érdekes, hogy nem egy két kérdést olvastam márt itt, hogy 20on éves csajok panaszkodtak, hogy kutya se néz rájuk, elegük van mindenből.
Szóval hagyjuk már ezt a süket dumát mert kiveri a biztosítékot.
"20on éves csajok panaszkodtak, hogy kutya se néz rájuk, elegük van mindenből. "
Azért gondolom jellemzően ezt nem azok a csajok írják, akik 7+-osak a tízes skálán, hanem a csúnyácskák, csak velük nem törődik senki.
Valahol szerintem amúgy mi is képmutatóak vagyunk, mert "csajok" alatt persze mi is mindig a jó, de legalábbis csinos csajokat értjük. Mert az úgy önmagában nem igaz, hogy nehéz csajt találni, csak senki nem akar nem jó csajjal járni, és ezért azokat eleve nem vesszük figyelembe. A csajok ugyanezt teszik, amikor arról siránkoznak, hogy mindig átverik őket, meg nem találnak pasit. Biztos áll sorban vagy 5, csak azokat nem veszik "pasiszámba".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!