Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van más is olyan, akinek...

Van más is olyan, akinek fiatalkorában elment az életkedve, látva, hogy nem tud csajozni? Nem érdekel se az egyetem, se a sport, se az evés, se semmi.

Figyelt kérdés
Olyan, mintha meg lennék átkozva. Gyakorlatilag mindent el tudok érni az életben, csak ezt az egyet nem. Későn érő vagyok, nagyon sokáig néztem ki kisfiúsan, akkor is, amikor az osztálytársaim már javában menő kamaszok voltak. Soha nem szereztem gyakorlatot. Az első csókig 18 évet vártam, és utána se sok lett. Röhejnek érzem az egészet. Legszívesebben elkezdenék tömeggyilkolni, amikor a barátaim nosztalgiázva mesélnek a régi kalandjaikról, meg a szerelmi életükről poénkodnak. Csak azért állnak még szóba velem, mert nem tudják, mekkora lúzer vagyok. Nem azt mondom, hogy nincs csaj, aki szóba áll velem, de nem bírok velük többre jutni egy-egy találkozásnál. Ha valaki tetszik nekem, annak GARANTÁLT, hogy van barátja, és ez mindennél jobban megvisel. Amikor meglátom, hogy valakinek, akivel össze akarok jönni, van barátja, legszívesebben felvágnám az ereimet. Nem tudom, miért de zsigerileg elképesztően rosszul kezdem érezni magam, minthogyha elveszítettem volna valamit, ami nagyon-nagyon fontos nekem. Úgy érzem, ez az egész üzenet nekem. Csak azt nem tudom, mit akar közölni az üzenet. Eddig az jött le belőle, hogy nem érek annyit, mint mások. Esküszöm, nem tudom elképzelni, hogy hogy van az, hogy a nálam sokkal rosszabbul kinéző fiúk is voltak már lánnyal az én koromban. Ugyanis mindezek ellenére jóképűnek tartom magamat. Max. a testem nem elég fejlett.
2014. szept. 25. 14:56
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Néha én is így vagyok vele.

Olyankor meghajtom a kicsikémet (egy Bömi ) és jobban érzem magam :-)

25f

2014. szept. 25. 16:11
 12/30 A kérdező kommentje:

"Igen. A fiatalok úgy 70%a így érez.Amiből 69% csak picsog ahelyett,h a sarkára állna."

Hol végezted a felmérést? Imádom, amikor az emberek a hasukra ütnek és mondanak egy százalékot. Ismered a fiatalok száz százalékát, hogy ilyen pontosan tudod?

2014. szept. 25. 23:07
 13/30 anonim ***** válasza:

Na, ma is , illetve tegnap is sokat tettél az ügy érdekében.

Tudod, én meg ki nem állhatom az ilyeneket. Idejön kérdez, segítenek,válaszolnak, erre hiszti,hiszti, káromkodás.

Ennyit produkáltál, de egy kösz ki nem jött volna belőled. Ezek után további jó nyafogást és önsajnálatot, a következményeken ne csodálkozz,

kezdem sejteni miért nincs erre szüksége egy épeszű nőnek se. Ezt aki elviseli nem nő,hanem egy amőba, az bírja majd a rinyát!

2014. szept. 26. 17:53
 14/30 anonim ***** válasza:
36%

Az nem segítség, vagy tanács, hogy szedje össze magát és álljon a sarkára...

Az tanács, ha mondjuk valaki mondaná végre neki, hogy a gyógyszer szedése nem elég és el kéne végre menni pszichoterápiára... Egyből megváltozna a világképe és még barátnője is lehetne.

2014. szept. 26. 18:09
 15/30 A kérdező kommentje:

"Na, ma is , illetve tegnap is sokat tettél az ügy érdekében. "

Már bocs, de ezt nem tudhatod. Ma pl. történetesen TETTEM

Tudod, én meg ki nem állhatom az ilyeneket. Idejön kérdez, segítenek,válaszolnak, erre hiszti,hiszti, káromkodás.

Ennyit produkáltál, de egy kösz ki nem jött volna belőled. Ezek után további jó nyafogást és önsajnálatot, a következményeken ne csodálkozz,

kezdem sejteni miért nincs erre szüksége egy épeszű nőnek se. Ezt aki elviseli nem nő,hanem egy amőba, az bírja majd a rinyát!

2014. szept. 27. 21:29
 16/30 A kérdező kommentje:

*Bocs, előbb küldte el, minthogy leírtam volna. Szóval:

Ma történetesen TETTEM az ügy érdekében. Ismerkedtem egy tök szimpatikus, bár kissé visszahúzódó lánnyal. Szívesen megismerném jobban, csak ilyenkor mindig félek a pofáraeséstől. Ha találok valakit, aki úgy érzem, pont hozzám illő lenne (kicsit befelé fordulóbb, komolyabb, kevésbé tapasztalt), rendszerint az a vége, hogy bármennyire is akarom - nem jön össze. És ez mindig kiborít.

A köszönettel kapcsolatban igazad van. Tehát: KÖSZÖNÖM MINDENKINEK, AKI VETTE A FÁRADSÁGOT ÉS HASZNOS VÁLASZT ADOTT!

2014. szept. 27. 21:32
 17/30 anonim ***** válasza:
Én is kb ebben a helyzetben vagyok, bár én nem is próbálkozom már, mert vagy foglalt a lány, vagy pedig nem, de kihasznál, stb. Most az egyetemen van egy lány (elég kevés van ezen a szakon), akin érzem, látom a tekintetén, hogy tetszem neki, kíván, mert nem vagyok egy rossz pali. De foglalt... Én pedig nem fogok mások kapcsolatába belerondítani, ha beledöglök sem. Viszont engem érdekel az egyetem stb., emiatt nem menjen el az életkedved neked sem! Nem ér annyit az a sok liba, hidd el nekem, túl vagyok már pár rossz időszakon és nem lett volna jó, ha azok irányítanak engem, hanem te irányítsd őket, magyarul tojd le, és csináld azt, amit szeretsz! 24/F
2014. szept. 27. 21:35
 18/30 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: Nekem még egy csókom sem volt soha, bár azt nem is bánom, mert szerelmes sem voltam soha :D
2014. szept. 27. 21:41
 19/30 anonim ***** válasza:
utolsó, fasza, holnaptól te leszel a példaképem
2014. szept. 27. 21:43
 20/30 anonim ***** válasza:
62%
Valaki árulja már el nekem, egyes pasik miért élik meg életük kudarcának ha épp nincs barátnőjük, vagy alapból nem olyan sikeresek a nők körében? Komolyan érdekel, nekem ez annyira huszad rangú kérdés nem agyalok rajta és nem teszi tönkre a hétköznapjaimat, én működök rosszul vagy mások?
2014. szept. 27. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!