Van más is olyan, akinek fiatalkorában elment az életkedve, látva, hogy nem tud csajozni? Nem érdekel se az egyetem, se a sport, se az evés, se semmi.
Néha én is így vagyok vele.
Olyankor meghajtom a kicsikémet (egy Bömi ) és jobban érzem magam :-)
25f
"Igen. A fiatalok úgy 70%a így érez.Amiből 69% csak picsog ahelyett,h a sarkára állna."
Hol végezted a felmérést? Imádom, amikor az emberek a hasukra ütnek és mondanak egy százalékot. Ismered a fiatalok száz százalékát, hogy ilyen pontosan tudod?
Na, ma is , illetve tegnap is sokat tettél az ügy érdekében.
Tudod, én meg ki nem állhatom az ilyeneket. Idejön kérdez, segítenek,válaszolnak, erre hiszti,hiszti, káromkodás.
Ennyit produkáltál, de egy kösz ki nem jött volna belőled. Ezek után további jó nyafogást és önsajnálatot, a következményeken ne csodálkozz,
kezdem sejteni miért nincs erre szüksége egy épeszű nőnek se. Ezt aki elviseli nem nő,hanem egy amőba, az bírja majd a rinyát!
Az nem segítség, vagy tanács, hogy szedje össze magát és álljon a sarkára...
Az tanács, ha mondjuk valaki mondaná végre neki, hogy a gyógyszer szedése nem elég és el kéne végre menni pszichoterápiára... Egyből megváltozna a világképe és még barátnője is lehetne.
"Na, ma is , illetve tegnap is sokat tettél az ügy érdekében. "
Már bocs, de ezt nem tudhatod. Ma pl. történetesen TETTEM
Tudod, én meg ki nem állhatom az ilyeneket. Idejön kérdez, segítenek,válaszolnak, erre hiszti,hiszti, káromkodás.
Ennyit produkáltál, de egy kösz ki nem jött volna belőled. Ezek után további jó nyafogást és önsajnálatot, a következményeken ne csodálkozz,
kezdem sejteni miért nincs erre szüksége egy épeszű nőnek se. Ezt aki elviseli nem nő,hanem egy amőba, az bírja majd a rinyát!
*Bocs, előbb küldte el, minthogy leírtam volna. Szóval:
Ma történetesen TETTEM az ügy érdekében. Ismerkedtem egy tök szimpatikus, bár kissé visszahúzódó lánnyal. Szívesen megismerném jobban, csak ilyenkor mindig félek a pofáraeséstől. Ha találok valakit, aki úgy érzem, pont hozzám illő lenne (kicsit befelé fordulóbb, komolyabb, kevésbé tapasztalt), rendszerint az a vége, hogy bármennyire is akarom - nem jön össze. És ez mindig kiborít.
A köszönettel kapcsolatban igazad van. Tehát: KÖSZÖNÖM MINDENKINEK, AKI VETTE A FÁRADSÁGOT ÉS HASZNOS VÁLASZT ADOTT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!