Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit jelent ez nálatok fiuk/fér...

Mit jelent ez nálatok fiuk/férfiak?

Figyelt kérdés

Elég tanácstalan vagyok , mert az a fiu aki tetszik ( nem ismer ) és egyedül vagyok valahol körbenéz és csak enyhén nekem jön . Épphogycsak hozzámér . Meg azt sem értem hogy miért van az ha én feltünök a színen akkor abbahagyja a barátaival való beszédet és elkezd elöttem oda-vissza járkálni , mintha nem férne a bőrébe vagy elkezd látványosan arra fordulni amerre én vok . És már rendszeresen arra van amerre én . Ő 14 én 13 éves vok.

Ezelött észre sem vett.

2014. szept. 24. 22:03
 1/2 Rékcsi ***** válasza:
Kérdezd meg, amikor egyhelyen "voktok" -.-
2014. szept. 24. 22:09
 2/2 anonim ***** válasza:

Csapatja a szelet. Vagy tud róla,hogy tetszik neked, és legyezi vele a saját egóját/menőzik a haverjainak, vagy nem tud róla, és azért csinálja, mert te is tetszel neki. Kábé.

amúgy, manapság elég sok a bunkó **** ilyen helyzetekben, szóval én az előbbire fogadnék. Azért ki tudja. Magyarországon minden lehetséges.

2014. szept. 24. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!