A ronda lányoknak nem jövök be, da szép lányoknak bejövök?
Figyelt kérdés
Egyik Társkeresőn csináltam egy felhasználót, és a rondább lányok, a képemet rosszra értékelték.
Másik társkeresőn meg 4-5 gyönyörű lánynak is bejöttem.
Ezzel nekem semmi bajom nincs, de mégis hogy van ez?
Magamat nem mondanám csúnyának.
2014. szept. 24. 19:27
11/14 A kérdező kommentje:
ismerem a kamu képeket,nem voltak kamu képei a csajoknak.
2014. szept. 24. 20:59
12/14 anonim válasza:
én általában a ronda vagy legjobb esetben is átlagos testi adottságokkal rendelkező lányoknak szoktam bejönni, de magam is meglepődotem egyszer, amikor ugyanazon a napon egy gyönyörű, bájos cuki vékony csaj helyes fiúnak nevezett, egy kövér, csúnya csaj meg ronda, nyominak csúfolt ilyen lenéző stílusban adta elő ráadásul, mintha ő valami istennő lenne, na azóta nem is akarok ronda, kövér csajokkal összejönni, főleg, ha már én vékony vagyok, igazán megérdemlek egy normális vékony csajt magam mellé szerintem
13/14 anonim válasza:
"vagy legjobb esetben is átlagos testi adottságokkal rendelkező lányoknak"
Az átlagossal mi a baj?
14/14 A kérdező kommentje:
nekem is volt ilyen osztálytársam, szerintem ez gusztustalan viselkedés :/
Én hülye meg hallgattam rá. Mért nem megy el a büdös csába az ilyen? -.-"
2014. szept. 24. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!