Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Pasik, mire alapozzátok a...

Pasik, mire alapozzátok a feltevéseteket, h a kevésbé szép lányoknak is van miből válogatni?

Figyelt kérdés
Mert én pl átlagos fejjel rendelkezem, vékony vagyok, és normálisan öltözködöm, és buta sem vagyok, mégis azt tapasztalom, hogy itt mindenki azt hiszi hogy minden lány válogathat a pasik között. Holott ez akkora tévedés részetekről, a valóságban ez nem így van.
2014. jún. 12. 20:50
 1/8 anonim ***** válasza:
58%
A kevésbé szép lányok is válogathatnak, legfeljebb kisebb a választék.
2014. jún. 12. 20:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert ígyis-úgyis (az esetek többségében) tiétek az utolsó szó, ti mondtok igent egy kapcsolatra.
2014. jún. 12. 20:53
 3/8 anonim ***** válasza:
6%

Ha a "lepattanókra" hajtasz is érhetsz el szép eredményt.......

Tüzet oltani a moslékos vödör is jó

41/F

2014. jún. 12. 20:53
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát ez nem csak a külsőn múlik nálam. Volt már többször is, hogy egy szép lány össze akart velem jönni, de egyéb tulajdonságai miatt nem kellett, egy kevésbé szép lánynak meg én nem kellettem. Így hát még soha nem volt barátnőm a lehetőségeim ellenére sem :D

Nekem többet ér az, hogy valaki átlagosan néz ki, de nem buta és ha megtaláljuk a közös hangot, akkor bármi lehet. Soha nem a szépségre mentem.

19/F

2014. jún. 12. 21:02
 5/8 anonim ***** válasza:
43%
Egy no mindig valogathat a ferfiak kozott. Ha szerinted ez nem igy van, akkor veled van a gond.
2014. jún. 12. 21:08
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
MOndjuk úgy, hogy most rögtön legalább 10 kövér, csúnya lányt fel tudok sorolni az ismerőseim közül, akiknek van most párja és bizony nagyot néznél, ha látnád milyen helyes fiúkkal járnak ráadásul! Ellenben egy rakás fiú haverom meg ismerősöm magányos, nem kell egy csajnak sem, pedig rendes, tanult emberekről van szó, barbár cigó állatokkal nem is haverkodom.
2014. jún. 12. 22:11
 7/8 anonim ***** válasza:

# 6

Igy igaz. Meg a legaljabb nokre is hajt 1-2 faszi, a jo nokre meg legalabb egyszerre 4-5. Szoval nincs mit sirankozzal, foleg ha meg atlagos is vagy, 2-3 kozul valogathasz siman. Az mar mas kerdes, hogy ofennsege kiralykisasszonyanak nem felelnek meg az udvarlok es a legmenobb pasikra bukik, az mar a te problemad.

2014. szept. 21. 13:31
 8/8 anonim válasza:

Végül tényleg a csaj "dönt", de a pasik a külsőre nagyon csinos lányokra nem szívesen hajtanak, mondván nincs esélyük.Pedig lenne, csak egy kis egészséges önbizalom kellene hozzá, így aztán az átlagosok rúgnak inkább labdába,

úgy néz ki , mint ha ők válogatnának..Szigorúan csak külsőről írtam ! És ez a csajoknak-hogy a pasik "félnek" és nem vállalják fel magukat---átjön. és rájátszanak erre.

De ez a pasik hibája, nekik kellene sok mindent átgondolni.

Azért mentek utóbbi időben a lányok kezdeményezővé....

2014. szept. 21. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!