Pasik, mire alapozzátok a feltevéseteket, h a kevésbé szép lányoknak is van miből válogatni?
Ha a "lepattanókra" hajtasz is érhetsz el szép eredményt.......
Tüzet oltani a moslékos vödör is jó
41/F
Hát ez nem csak a külsőn múlik nálam. Volt már többször is, hogy egy szép lány össze akart velem jönni, de egyéb tulajdonságai miatt nem kellett, egy kevésbé szép lánynak meg én nem kellettem. Így hát még soha nem volt barátnőm a lehetőségeim ellenére sem :D
Nekem többet ér az, hogy valaki átlagosan néz ki, de nem buta és ha megtaláljuk a közös hangot, akkor bármi lehet. Soha nem a szépségre mentem.
19/F
# 6
Igy igaz. Meg a legaljabb nokre is hajt 1-2 faszi, a jo nokre meg legalabb egyszerre 4-5. Szoval nincs mit sirankozzal, foleg ha meg atlagos is vagy, 2-3 kozul valogathasz siman. Az mar mas kerdes, hogy ofennsege kiralykisasszonyanak nem felelnek meg az udvarlok es a legmenobb pasikra bukik, az mar a te problemad.
Végül tényleg a csaj "dönt", de a pasik a külsőre nagyon csinos lányokra nem szívesen hajtanak, mondván nincs esélyük.Pedig lenne, csak egy kis egészséges önbizalom kellene hozzá, így aztán az átlagosok rúgnak inkább labdába,
úgy néz ki , mint ha ők válogatnának..Szigorúan csak külsőről írtam ! És ez a csajoknak-hogy a pasik "félnek" és nem vállalják fel magukat---átjön. és rájátszanak erre.
De ez a pasik hibája, nekik kellene sok mindent átgondolni.
Azért mentek utóbbi időben a lányok kezdeményezővé....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!