Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy a szép...

Miért van az, hogy a szép csinos lányoknak meglepő módon nincsen pasijuk (nem mindnek de jó néhány olyat ismerek aki így van)?

Figyelt kérdés
Közrejátszhat az is h mivel nagyon szépek és csinosak nem merik őket a férfiak megszólítani?
2014. jún. 24. 10:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
31%
Vagy az hogy kőbuták és primitív lények.
2014. jún. 24. 10:56
 2/14 anonim ***** válasza:
Küldd hozzám őket :)
2014. jún. 24. 10:57
 3/14 anonim ***** válasza:
19%
Én is erre tippelek és arra hogy a plázán,ruhán,cipőn,sminken,fodrászon túl nem bírnak másra gondolni!
 4/14 anonim ***** válasza:
47%
Rengeteg férfival flörtölnek, néhánnyal le is feküdnek, mindenki érezteti velük, hogy mennyire fontosak, így nincs szükségük rá.
 5/14 anonim ***** válasza:

Ez is, benne van, igen! Viszont ha belegondolsz, ők sem mernek összejönni egy pasival sem, mert arra gondolnak, hogy:

"Ez is biztos csak trófeának akar!"

Bevallom én is nehezen megyek oda egy nagyon csinos lányhoz, mert mindig úgy vagyok vele, hogy tuti van barátja, vagy hogy én nem vagyok elég jó hozzá.

Ismered azt a filmet, hogy "Túl jó nő a csajom"? Nézd majd meg! ;)

2014. jún. 24. 10:58
 6/14 anonim ***** válasza:

Szerinted az ilyenek nem merik megszólítani a jó nőket?

[link]

Amúgy meg nagyon szép nőkkel ismerkedni nem egy életbiztosítás, sok idegességgel jár hogyha elmész dolgozni, az meg suliba jár még, hogy ugyan hol járhat??

Az ilyen Éjjel-Nappal Budapestbeli Szandi feelinges nőkhöz sem kell komoly dolgokat elképzelni, ha összejön vele az illető ideig óráig elvannak, utána szét mennek.

Véleményem szerint jól nézek ki, adok az öltözködésre is, mégsem szólítok meg nagyon jó nőket, még csak a társaságukat sem keresem, maradok a normálisabb, visszafogottabb nem Kelemen Annára hajazó nőknél.

2014. jún. 24. 11:09
 7/14 anonim ***** válasza:
mert csak szexelnek, váltogatják az alfahímeket mint a váltóruhát
2014. jún. 24. 11:09
 8/14 anonim ***** válasza:

Nem azt jelenti, hogy nem is akadna. Nem találják meg a megfelelőt.

Én több évig voltam szingli mire megtaláltam azt a fiút, akivel úgy voltam, hogy igen vele érdemes tervezni.

Egyébként meg igen elég hízelgő amikor sokan udvarolnak. Nekem is elég fura volt, hogy már nem udvarol szinte senki. :D

2014. jún. 24. 11:10
 9/14 anonim ***** válasza:
Nekem most van egy nagyon csinos barátnőm (nem plázacica, azt én ki nem állhatom). szóval mi u'gy jöttünk össze, hogy van egy közös pont az életünkben, ami nagyon fontos számunkra, meg olyan dolgai vannak amiket eddig még csak nekem mert elmondani. Ez részben szomoru', részben jó. És tudom, hogy ő sohasem csalna meg, mint ahogy én sem, de még is idegesen fekszek le és kelek fel minden nap, mert. Percenként szólogatják le a faszik, kap randiajánlatokat, meg kikezdenek vele. Így nagyon stresszes és, nem tudom meddig bírom, pedig imádom.
2014. jún. 24. 11:26
 10/14 anonim ***** válasza:
sypher, ha nem bírnád, szólj. ;)
2014. jún. 24. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!