Miért a kevésbé helyes fiúk tetszenek?
Figyelt kérdés
Tegyük fel egymás mellett áll két pasi.. egy magas, izmos, jóképű és egy alacsonyabb, nem annyira jó kiállású srác. Akkor nekem biztosan a második tetszik. Volt olyan, hogy én magam is tudtam, hogy nem néz ki jól , de mégis valahogy érdekelt, aztán a végére meg már megtetszett.. velem van a baj, hogy a csúnyácska fiúk tetszenek? :o2014. szept. 23. 19:23
21/31 anonim válasza:
Én is jobban vonzódom azokhoz a lányokhoz,akik nem tökéletesek.És engem ez rohadtul nem zavar. :D
22/31 A kérdező kommentje:
Nem is vagyok olyan egyedül :D
2014. szept. 23. 20:07
23/31 anonim válasza:
Én még nem is találkoztam tökéletes nővel. Valaki tudna mutatni egy képet, milyen egy ilyen nő? :D
Hány éves is vagy amúgy, ha szabad tudni? Csak a szemléletmódod miatt.. :)
24/31 A kérdező kommentje:
Most leszek 16 :)
2014. szept. 23. 20:13
25/31 anonim válasza:
Oh, hát akkor még változni fog ez a szemlélet az évek során. :)
26/31 anonim válasza:
Én is pont így vagyok ezzel 2srác is tetszik az egyik nem valami álom srác de a másik..de ha elém állnának hogy válasszak szó nélkül a kevésbé helyes srácot választanám..hogy miért?mert a másikról látszik hogy egy bunkó és a másik pedig annyira kedves..ÉS A KÜLSŐ NEM MINDEN ..Visszatérve a helyes meg bármilyen lányt megkaphat és egy idő után az ilyen srácoknak a naggya 1hónap után vált:)
27/31 anonim válasza:
nem feltétlen fog változni a szemlélete a kérdezőnek. nekem 16 évesen sem azok a fiúk tetszettek akik a többségnek és most sem
28/31 anonim válasza:
Kérdező,én is ilyen vagyok! :) Nekem is tetszenek a jóképű fiúk és azok a fiúk is,akik külsőre nem éppen néznek ki jól,de még is bejönnek ettől függetlenül. :)
29/31 anonim válasza:
Szerintem nem olyan nagy probléma ez.Főleg a mai világban.Nem minden a külső.Bár a hozzád hasonló hozzáállás elég ritka.
30/31 anonim válasza:
én egy csúnya alacsony fiú vagyok, de magam sem hittem volna, hogy van ilyen, pedig még 10-dikes koromban egy szép lány nagyon nézett engem, azt hittem csak szívagt, de ezek szerint lehetséges, hogy bejöttem neki? úristen! XDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!