Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért a kevésbé helyes fiúk...

Miért a kevésbé helyes fiúk tetszenek?

Figyelt kérdés
Tegyük fel egymás mellett áll két pasi.. egy magas, izmos, jóképű és egy alacsonyabb, nem annyira jó kiállású srác. Akkor nekem biztosan a második tetszik. Volt olyan, hogy én magam is tudtam, hogy nem néz ki jól , de mégis valahogy érdekelt, aztán a végére meg már megtetszett.. velem van a baj, hogy a csúnyácska fiúk tetszenek? :o

2014. szept. 23. 19:23
1 2 3 4
 11/31 Mr. Truth ***** válasza:
100%
Szóval tegyük fel meglátsz és nem jösz össze velem.. .az azt jelenti hogy baromi jóképü vagyok? :D
2014. szept. 23. 19:35
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
és mégis ki mondja meg, hogy kihez ki való... Sok felszínes szerencsétlen irigy majmok biztos nem. Két emberen múlik kizárólag, nem pedig a környezetükön.
2014. szept. 23. 19:35
 13/31 anonim ***** válasza:
Nem kell másokra hallgatni.. :) Ha neked tetszik valaki, akkor hajrá, te fogsz vele együtt lenni, később együtt élni, neked kell, hogy tetsszen a pasi, nem a barátoknak, barátnőknek. :) Nem a külső a legfontosabb az életben, persze nem hátrány, ha jól néz ki valaki, de a belső adja meg egy kapcsolat alapját.
2014. szept. 23. 19:36
 14/31 A kérdező kommentje:
Hát azért a baromi jóképűek is tetszenek :D csak azok olyan.. túl tökéletesek :D akiben van egy kis hiba, az jobban megfog xdd és igazad van 13-as :)
2014. szept. 23. 19:39
 15/31 anonim ***** válasza:
48%
Ilyen az ízlésed. Biztos imponál neked a stílusa, hogy ő nem egy beképzelt barom. :)
2014. szept. 23. 19:43
 16/31 anonim ***** válasza:

És mi a baj a túl tökéletessel? (Kiestem akkor.. :DD)

A hibáknál mire gondolsz? Hogy képzeljünk el egy hibás pasit, aki még tetszik? :)

2014. szept. 23. 19:45
 17/31 A kérdező kommentje:
Hát úgy értve túl tökéletes, hogy minden "klappol" .. cuki mosoly, izmos test, magas is, a haja is mindig csodásan áll . :D és nemtudom miért de egy ilyen fiú nem kezd el úgy érdekelni.. tetszik, de túl unalmas. És aki még tetszik, aki azért nem az észvesztően ronda,pattanásos, összenőtt szemöldök stb.. :D csak egyszerű srác, és 10ből 9 lány azt mondja, hogy szóba se jönne nála :D remélem érthető, nehéz ezt megfogalmazni :)
2014. szept. 23. 19:49
 18/31 anonim ***** válasza:
Érthető persze, világosan fogalmaztál. :) Bárcsak több ilyen csaj lenne ebben az országban, mint te. Jó látni, hogy még van olyan, akinek nem abból áll egy pasi, hogy legyen izmos és legyen BMW-je. Bár a BMW-ről még nem beszéltünk, remélem az nem kell a nem túl tökéletes arcszerkezet kiegyensúlyozásához. :D
2014. szept. 23. 19:57
 19/31 anonim ***** válasza:
Senki nem tökéletes, és szerencsére egyformák se vagyunk. A szépség meg relatív.
2014. szept. 23. 20:00
 20/31 A kérdező kommentje:
Tényleg nem akarok álszent lenni, de a kocsi lényegtelen.. felőlem biciglije is lehet, ha szeret.
2014. szept. 23. 20:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!