Miért csak a nagyon helyes fiúk tetszenek, mikor én meg ronda vagyok? 15/L
Figyelt kérdés
Most lettem gimis, és igazából eddig nem is nagyon láttam olyan fiút, aki tetszene, de most naponta 1-2t látok, akik tényleg tetszenek, de látszik rajtuk, hogy csak csodaszép lánnyal járnának és hogy hatalmas egójuk van. Én viszont tipikusan olyan lány vagyok, akire az ilyen fiúk még rá se néznek.
Mit tehetnék, hogy ne csak az "ilyen" fiúk tetszenek?
2013. szept. 14. 21:10
1/15 anonim válasza:
nahát akkor itt az ideje hogy jó nő legyél
2/15 anonim válasza:
Ha a hatalmas egójuk nem visszataszító számodra, akkor nem tudok mit mondani.
3/15 anonim válasza:
Az oké hogy nekik a csodaszép lányok tetszenek de lehet van olyan fiú aki pedig azt mondja neked hogy neked miért csak a nagyon helyes fiúk tetszenek akiket te nem veszel észre? kicsit szerintem próbálj meg más milyen fiúkat keresni nem minden a külső! ezt nekem elhiheted (tapasztalat :)) )
4/15 anonim válasza:
egyébként meg nagyon megtud szépíteni egy srácot ha mmegismered és szimpatikus
5/15 anonim válasza:
látod veled is ez a baj, hogy akülsőd alapján keresgélsz, ne csodálkozz azon ha más is 20/f
6/15 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak! És fordítva is igaz...lehet h az a nagyon helyes srác pár mondat után teljesen kiábrándító lenne! Hidd el, sok ilyennel fogsz találkozni még életed során :)
7/15 anonim válasza:
Ez amúgy tényleg így van, ahogy #4 mondja. Ha megtetszik a belső, a külső is tetszeni fog. (Kivéve ha menthetetlenül felszínes vagy.)
8/15 anonim válasza:
Nm lehetsz olyan csunya kuldj egy fotot privatba!
9/15 anonim válasza:
kezdj el alakot formálni, és sminkelni... :D
10/15 anonim válasza:
A "csúnya" lány, aki lenézi a "csúnya" fiúkat.
Azt hiszem ez forever alone lesz. Csak így tovább ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!