Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért csak a nagyon helyes...

Miért csak a nagyon helyes fiúk tetszenek, mikor én meg ronda vagyok? 15/L

Figyelt kérdés

Most lettem gimis, és igazából eddig nem is nagyon láttam olyan fiút, aki tetszene, de most naponta 1-2t látok, akik tényleg tetszenek, de látszik rajtuk, hogy csak csodaszép lánnyal járnának és hogy hatalmas egójuk van. Én viszont tipikusan olyan lány vagyok, akire az ilyen fiúk még rá se néznek.

Mit tehetnék, hogy ne csak az "ilyen" fiúk tetszenek?

2013. szept. 14. 21:10
1 2
 11/15 anonim válasza:

ez nem felszínesség, azok vonzzák őt, erről nem tehet

igazából az, hogy ki helyes, ki nem, vagy lányok közül is ki csúnya és ki nem az relatív, alapból szerintem senki se ronda, mindenkiben van szép, úgyhogy kérdező, te se nevezd magad rondának, biztos, nem vagy az :)

és akár tetszhetsz egy olyan fiúnak is, aki neked tetszik, de lehet, hogy neked is fog olyan tetszeni, aki nem minden lánynak, nem az a tipikus szépfiú, de te helyesnek látod, de ha mégse, én nem mondom, hogy azok közül biztos nem találsz, mert miért ne?

nekem is többségében a tipikus szívtiprók tetszenek, de kinek nem? :)

de volt, aki nagyon tetszett, külsőre is, aki nem volt olyan népszerű, és az ismerőseim szerint nem is olyan helyes, de szerintem tökre,

én azt mondom kell, hogy a párod külsőre is tetsszen, mindenképp, ez nem felszínesség, ez alap, de ez nem jelenti, hogy bárkit is rondának tartanék, van, aki tetszik nekem és van, aki nem, van aki nekem nem és másnak igen, szóval mint mondtam h kinek mi tetszik az relatív, a lényeg, hogy ne keress olyan fiút, aki nem jön be, csak azért mert azt gondolod, nem vagy jó azoknak, akik tetszenek neked :)

2013. szept. 16. 20:23
 12/15 anonim válasza:

hülyeség, h "csúnya lány vagy, keress csúnya fiút!"

1, mert senki se csúnya

2, mert az ember nem maga dönti el, ki tetszik neki

2013. szept. 16. 20:30
 13/15 anonim ***** válasza:
Miért? szerinted ki a fenét vonzzanak a csúnya emberek??? Szerinted ezzel egyedül vagy? :'D A legtöbben belátják, hogy lejjebb kell tenni a lécet, de közben ugyanúgy vágyakoznak a szépekre...
2013. szept. 18. 18:50
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, még írjatok:) Egyébként biztos sokan felszínesnek gondoltok, és igen, lehet, hogy az is vagyok, de egyszerűen nem tehetek róla, hogy azok a tipikus egoista helyes fiúk tetszenek nekem. Pedig utálom az önimádó embereket, de valahogy úgy látszik mégis ők tetszenek. Bonyolult :S
2013. szept. 18. 18:58
 15/15 anonim ***** válasza:

Az a baj h igy nem nagyon lehet ezen változtatni.

Tehát a következő kérdés:

A csúnyább fiukat akarod szeretni vagy inkább a helyesebbeknek akarsz tetszeni? :ddd Esetleg privátban leírhatnád h milyen az alakod, stilusod, esetleg tanácsokat is tudnék adni. Hogyan lehess 'nőiesebb'.

Ha érdekel vagy kíváncsi vagy nyugodtan irhatsz privátot ;DDD 15/f

2013. okt. 18. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!