Csak én vagyok annyira balfék, hogy mindig távol élő pasikat sikerül kifognom?
Figyelt kérdés
Helyben ismerkedem, de mindig olyanokkal alakulnának úgy a dolgok, akik több száz km-re laknak tőlem. Csak az én átkom, hogy egy helyi férfi sem néz rám?2014. szept. 23. 14:54
2/11 A kérdező kommentje:
Nyíregyháza.
2014. szept. 23. 14:56
4/11 anonim válasza:
Én nyíregyházi vagyok ha gondolod
5/11 anonim válasza:
Több száz azért nem volt, de én is mindig olyanokat ismertem meg akik jó pár várossal arrébb laknak. Mondjuk engem különösebben nem zavar ez, mert szeretek új helyeket megismerni és vonatozni is. Persze néha azért jó lenne csak úgy átugorni a másikhoz anélkül, hogy órákat kelljen előtte utazgatni.
6/11 anonim válasza:
Egy nyíregyi lánnyal már én is beszélgetek több hónapja. Majdnem 400km-re lakunk egymástól.
7/11 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok csak én nőkkel. Amúgy én is Nyíregyháza környéki vagyok :(
8/11 anonim válasza:
Kérdező, van kedved ismerkedni? Fokvárosban élek.
9/11 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok, barátnőmmel 500 km van köztünk.
Hány éves vagy?
10/11 anonim válasza:
Nem csak a Te átkod :) én is Nyháza környékén élek és ugyanez a szitu...lehet errefelé foglalt minden pasi :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!