Hogy lehetek akkora balfék hogy két csajt egy fekete-fehér szituációban elküldök a francba? Hogy lehetek úrrá saját magamon?
18F vagyok. Nagyon nem tudok ismerkedni. És bennem van a hiba csak kérdés mit tehetek ellene.
Egy példa:
Balatoni strand. Fekszek a strandon egyedül. Egyszer csak odajön két csaj mellém, és elkezdenék leteríteni a törülközőt. Pont mellém. Megkérdik: szabad ide jönni? Nem baj? Körbenézek a strandon. Csomó szabad hely van még. A szitu a napnál világosabb. Nem azért jöttek oda mert ez lett volna az utolsó szabad hely. Mondom magamban: nehogy azt mondd nekik hogy van még hely máshol! Nehogy!
És mit mondok: Van még hely máshol is miért pont ide?
Erre: bocsi, és elmennek.
Másik szitu: érettségi bankett. Nem mentem el. Felhív egy csaj (volt) osztálytárs, hogy ha már nem jöttem el, mi lenne ha csak ketten elmennénk vhova? 4 év alatt egyszer se hívott fel, nem is tudom, honnan volt meg a számom, már ez szép munka volt a számomat megszerezni.
Mondom magamban: nehogy azt mondd hogy dolgod van!
És mit mondok: hát bocs, de nem érek rá. Lerakom, el se köszönök. A csajnak nyikkani se volt ideje, mert leraktam.
Mit tehetek magam ellen?
na ez itt a fő kérdés. hogy ÖNszántamból hajtom-e el, vagy ez egy pszichés kényszeres viselkedés és egyszerűen nem tehetek mást.
láttam már olyan embert az utcán, aki állandóan integetett és a SAJÁT kezét fogta le, hogy ne integessen.
nem tudom ez érthető-e.
mert ugye az az alapfelállás, hogy én normális ember vagyok csak épp ritka nagy balf**sz.
na de mi van ha egyáltalán nem vagyok balf**, viszont normális se?
>>>>
te meg önszántadból elhajtod
Na én meg pont a fordítottja voltam. Nehezen mondok nemet, mert nem akarok kellemetlenséget okozni másoknak. Okozok inkább magamnak.
A strandos témánál talán épp őszinteségi rohamod volt. A bankettesnél meg tudat alatt begyulladtál.
Az elsőnek igaza van, nézd meg az Igen embert. :) VAGY MINIMUM SZÁMOLJ EL MAGADBAN 10-IG, MIELŐTT MEGSZÓLALSZ!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!