Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy lehetek akkora balfék...

Hogy lehetek akkora balfék hogy két csajt egy fekete-fehér szituációban elküldök a francba? Hogy lehetek úrrá saját magamon?

Figyelt kérdés

18F vagyok. Nagyon nem tudok ismerkedni. És bennem van a hiba csak kérdés mit tehetek ellene.

Egy példa:

Balatoni strand. Fekszek a strandon egyedül. Egyszer csak odajön két csaj mellém, és elkezdenék leteríteni a törülközőt. Pont mellém. Megkérdik: szabad ide jönni? Nem baj? Körbenézek a strandon. Csomó szabad hely van még. A szitu a napnál világosabb. Nem azért jöttek oda mert ez lett volna az utolsó szabad hely. Mondom magamban: nehogy azt mondd nekik hogy van még hely máshol! Nehogy!

És mit mondok: Van még hely máshol is miért pont ide?

Erre: bocsi, és elmennek.

Másik szitu: érettségi bankett. Nem mentem el. Felhív egy csaj (volt) osztálytárs, hogy ha már nem jöttem el, mi lenne ha csak ketten elmennénk vhova? 4 év alatt egyszer se hívott fel, nem is tudom, honnan volt meg a számom, már ez szép munka volt a számomat megszerezni.

Mondom magamban: nehogy azt mondd hogy dolgod van!

És mit mondok: hát bocs, de nem érek rá. Lerakom, el se köszönök. A csajnak nyikkani se volt ideje, mert leraktam.

Mit tehetek magam ellen?

2014. aug. 6. 14:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Nézd meg az igenembert! :)
2014. aug. 6. 14:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Búza maradsz
2014. aug. 6. 14:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az igen öcsém, veled is vannak ám gondok.
2014. aug. 6. 14:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora egy nyomit! Azt vágod, hogy elb*sztad életed első vagy egyetlen édeshármas-kalandját? Érettségi bankett b+! A csaj még utoljára mielőtt az élet a szélrózsa minden irányába szétfúj titeket vette a bátorságát és felhívta a srácot, ki lehet, hogy már 4 éve tetszett neki csak nem mert lépni, gondolta most nincs veszteni való, vagy ne mlesz semmi vagy szexeltek egy állatjót, erre...istenem, hogy te mekkora egy...uh b+. Tudod mit! Megérdemled! Kösd fel magad, de komolyan. Csomó helyes csak félénk jó pasi meg itt kesereg ,hogy feléjük se néznek a nők, te meg önszántadból elhajtod... szégyelld magad, takaródj a szemem elől, nem ismerlek többé!
2014. aug. 6. 14:57
 5/8 A kérdező kommentje:

na ez itt a fő kérdés. hogy ÖNszántamból hajtom-e el, vagy ez egy pszichés kényszeres viselkedés és egyszerűen nem tehetek mást.

láttam már olyan embert az utcán, aki állandóan integetett és a SAJÁT kezét fogta le, hogy ne integessen.

nem tudom ez érthető-e.

mert ugye az az alapfelállás, hogy én normális ember vagyok csak épp ritka nagy balf**sz.

na de mi van ha egyáltalán nem vagyok balf**, viszont normális se?

>>>>

te meg önszántadból elhajtod

2014. aug. 6. 15:02
 6/8 anonim ***** válasza:
hallgass az eszedre és ne mondd ki amit nem akarsz
2014. aug. 6. 15:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Most őszintén itt anoním módon megmondhatod: tényleg valami legyőzhetetlen belső késztetés vagy láthatatlan háttérhatalom veszi ilyenkor át a beszédközpontod felett az irányítást és nem direkt mondod/hajtod el őket, vagy csak őszintén magadba nézve nem arról van szó, hogy egyszerűen parázol a csajoktól? Mármint, hogy izgulsz, nem tudsz miről beszélni velük, zavarba jössz stb és inkább menekülőre fogod? Nem inkább ez utóbbi szokott történni? Amúgy én ilyesfajta vagyok...bármilyen nő aki egy picit is bejön fatális balf*sszá tud változtatni...nevem is elfelejtem, beszélni se tudok rendesen, csetlek-botlok, ömlik rólam a víz, dadogok, vörösödik a képem stb...és a lehető legangolosabb módon távozok...FUTOK! MENEKÜLÖK! Pedig amúgy "helyes pasi"-nak tartanak. Mondjuk szerencsére barátnőm jóakarói összehoztak minket és azóta együtt vagyunk, de ha ő elhagyna, tuti nem lenne többé nő mellettem :( De szerencsére az esküvőt tervezzük, ettől nem tartok :D Szóval visszatérve hozzád, amúgy csajokkal egyébként jól kijössz? Bírják a dumád a képed az alkatod stb.?
2014. aug. 6. 15:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Na én meg pont a fordítottja voltam. Nehezen mondok nemet, mert nem akarok kellemetlenséget okozni másoknak. Okozok inkább magamnak.

A strandos témánál talán épp őszinteségi rohamod volt. A bankettesnél meg tudat alatt begyulladtál.

Az elsőnek igaza van, nézd meg az Igen embert. :) VAGY MINIMUM SZÁMOLJ EL MAGADBAN 10-IG, MIELŐTT MEGSZÓLALSZ!!

2014. aug. 6. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!