Miért viselkedhet így ez a lány?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy lány akivel nagyon rég óta beszélgetek, de kettesben nem találkoztunk. Többször is felvetettem hogy találkozzunk, de eddig sosem jött össze. Lassan kezdtem úgy érezni, hogy feleslegesen töröm magam úgy se lesz köztünk semmi. Kezdtem is hanyagolni a mindennapos több órás facebookos beszélgetések megszűntek. Viszont ha látja, hogy más lányokkal beszélgetek vagy más lány keres csak mint barátot egyből keres van, hogy kérdezget ki ő honnan ismerem stbstb, mintha féltékeny lenne. Ezért is nem értem... Ha nem akar semmit akkor miért viselkedik így ha meg igen akkor miért nem megy bele a találkozásba?....2014. szept. 22. 20:59
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az építő jellegű választ majd honorálom valahogy -.-"
2014. szept. 22. 21:04
3/9 anonim válasza:
Mert nem akar semmit, de élvezi, hogy bejön neked.
4/9 anonim válasza:
Barátként is érdekelheti a dolog. Esetleg nem jössz be neki, és abban reménykedik, hogy valakivel alakul valami, és akkor nem érte leszel oda.
De amúgy nyilván benne van a pakliban, hogy tetszel neki, csak jobb, ha mindkét eshetőségre felkészülsz lélekben :)
5/9 A kérdező kommentje:
Egy momentumot kihagytam még ami fontos lehet, hogy majdnem 5 év van köztünk én 19 vagyok a lány pedig 14
2014. szept. 22. 21:22
7/9 A kérdező kommentje:
Nemtudom... Mostanában minden este ír...
2014. szept. 28. 20:50
8/9 anonim válasza:
Én is 14 vagyok, és el nem tudnék képzelni egy 19 éves barátot. Egyszerűen már a gondolattól is kiráz a hideg :D
Nem lehet, hogy úgy érzi, úgyse kellene neked, mert vannak idősebb, éretteb lányok is? És biztos komolyan gondolja a beszélgetéseiteket? Kövezzetek meg, de néha én is szoktam csakúgy irogatni emberkékkel, néha elég hosszan is. De ez nálam csak unaloműzés.
Na mindegy, azért én drukkolok nektek ;)
9/9 A kérdező kommentje:
Tisztában van vele, hogy mik az elképzeléseim vagy hogy is mondjam. Nem lenne furcsa számomra a dolog ha nem mindennapos lenne felőle a jelentkezés, persze nem bánom csak ott van a fejemben hogy mégis mi van...
2014. szept. 28. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!