Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy lány miért viselkedhet így?

Egy lány miért viselkedhet így?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Ez pár éve történt, mikor még gimis voltam, de most jutott eszembe megint a dolog.

Gimiből hazajövet mindig ugyanarról a buszról szálltam le, mint egy lány, ugyanannál a megállónál.

Szikár, magas srác vagyok, nem vagyok csúnya, sőt ... :)

De akárhányszor, mikor leszálltunk együtt, majd átmentünk az út túloldalára, elővette a mobilját, és a füléhez tette. Sose hallottam bele beszélni, csak odatette. Én meg direkt lemaradtam, mert valahogy úgy értelmeztem ezt, hogy "ne szóljak hozzá, tudja, hogy ott vagyok, ő most mobilozik"

Nem tudom hova tenni.

Egy lány miért csinálhat ilyet?

2014. máj. 6. 00:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%
MErt süt rólad, hogy beképzelt vagy mint a főd, hapsikám.
2014. máj. 6. 00:20
 2/11 anonim ***** válasza:

"ne szóljak hozzá, tudja, hogy ott vagyok"

en is valahogy igy ertelmeznem

2014. máj. 6. 00:21
 3/11 anonim ***** válasza:
Ennek így semmi értelme, még azt se írtad le, hogy ismertétek-e egymást...
2014. máj. 6. 00:21
 4/11 anonim ***** válasza:

amugy attol meg, hogy kullemre jonak tartod magad nem jossz be mindenkinek

engem pl. a szokek teljesen hidegen hagynak, van ilyen

f

2014. máj. 6. 00:24
 5/11 A kérdező kommentje:

Nem vagyok beképzelt, az önbizalmam többet nyalja a port, mint a plafont. Azt azért írtam ki, hogy megelőzzem az olyan válaszokat hogy "mert biztos bűnronda vagy"

Nem ismertem, max egy templomba járunk a környéken, mert egy szomszédságban lakunk.

2014. máj. 6. 00:27
 6/11 anonim ***** válasza:
Szia...:) Hát nem tudom...ha menőzni akart volna akkor inkább kamu dumát nyomott volna a telefonban valamelyik barátnőjével, vagy egy "képzeletbeli pasit" rázott volna le épp, hogy te azt lásd, milyen kis kapós ez a nőci, de így, hogy csak hallgatta a semmit, elég szelepesnek tűnik...:D /L/
2014. máj. 6. 00:27
 7/11 anonim ***** válasza:
"Szikár, magas srác vagyok, nem vagyok csúnya, sőt ... :)" xd 2 dolog lehet.. 1: olyan beképzelt vagy, hogy magába azt gondolta, hogy beszélgessen vele a .... :) 2: olyan csúnya vagy, hogy még sajnálatból se akart veled beszélni :) ebből a " nem vagyok csúnya, sőt" ből ez jött le :D 18/L
2014. máj. 6. 00:30
 8/11 anonim ***** válasza:

A mobillal próbálta jelezni h nem vagy az esete ennyi a titok.

Nállunk is volt egy gyerek osztályba aki nem akart társaságot mindig előkapta a teloját h köszönni se keljen.

2014. máj. 6. 00:33
 9/11 anonim ***** válasza:
az lett volna jo poen, ha kideritetted volna a szamat es megcsorgetted volna "hallgatozas" kozben :)
2014. máj. 6. 00:34
 10/11 A kérdező kommentje:

Én is rengeteg emberrel találkozok, aki nem az esetem, akkor most én is kapjam elő a mobilt? :)

Egy megállóban szállunk le, akkor már biztos rá akarok mászni.

2014. máj. 6. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!