Egy lány miért viselkedhet így?
Sziasztok,
Ez pár éve történt, mikor még gimis voltam, de most jutott eszembe megint a dolog.
Gimiből hazajövet mindig ugyanarról a buszról szálltam le, mint egy lány, ugyanannál a megállónál.
Szikár, magas srác vagyok, nem vagyok csúnya, sőt ... :)
De akárhányszor, mikor leszálltunk együtt, majd átmentünk az út túloldalára, elővette a mobilját, és a füléhez tette. Sose hallottam bele beszélni, csak odatette. Én meg direkt lemaradtam, mert valahogy úgy értelmeztem ezt, hogy "ne szóljak hozzá, tudja, hogy ott vagyok, ő most mobilozik"
Nem tudom hova tenni.
Egy lány miért csinálhat ilyet?
"ne szóljak hozzá, tudja, hogy ott vagyok"
en is valahogy igy ertelmeznem
amugy attol meg, hogy kullemre jonak tartod magad nem jossz be mindenkinek
engem pl. a szokek teljesen hidegen hagynak, van ilyen
f
Nem vagyok beképzelt, az önbizalmam többet nyalja a port, mint a plafont. Azt azért írtam ki, hogy megelőzzem az olyan válaszokat hogy "mert biztos bűnronda vagy"
Nem ismertem, max egy templomba járunk a környéken, mert egy szomszédságban lakunk.
A mobillal próbálta jelezni h nem vagy az esete ennyi a titok.
Nállunk is volt egy gyerek osztályba aki nem akart társaságot mindig előkapta a teloját h köszönni se keljen.
Én is rengeteg emberrel találkozok, aki nem az esetem, akkor most én is kapjam elő a mobilt? :)
Egy megállóban szállunk le, akkor már biztos rá akarok mászni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!