Lányok! Hogy lehet felétek nyitni utcán vagy buszon?
Figyelt kérdés
Ha az utcán vagy a buszon meglátok egy olyan lányt aki nekem szimpatikus, hogy tudok felé nyitni? Nyílván nem akkor ha siet vagy valakivel van, henem ha egyedül. És mi van olyankor, ha zenét hallgat?2014. szept. 22. 13:36
1/9 anonim válasza:
Én nem küldöm el a csúnya fiúkat sem, hanem behülyítem őket, megbeszélek velük egy randit, aztán nem megyek el rá. :)
2/9 anonim válasza:
Első, azért az elég aljas és szemét dolog... Inkább küldd el őket a f***ba, de ne verd át őket...
3/9 anonim válasza:
Szimplán megkérdezed, elhívhatod-e valahova beszélgetni, ismerkedni egy tea, vagy süti mellett.
4/9 anonim válasza:
mondjuk sehogy. főleg ha zenét hallgat. azért hallgatok zenét, hogy ne halljam az embereket...
5/9 anonim válasza:
Nálam is a füles elsősorban a nem kívánt kommunikáció elkerülésére van.
6/9 anonim válasza:
Rendkívül boldog életetek lehet, ha inkább elzárkóztok a kommunikációtól, minthogy új embereket ismerjetek meg. De legalább a pszichológusoknak lesz munkája.
7/9 anonim válasza:
Én úgyis az akarok lenni, lehet írni privátokat! Árasszatok el! Ááá!
8/9 anonim válasza:
Szia :)
En utalom a olyan "hu de kemeny vagyok gyere velem szivi" tipusu sracokat xd
Ha buszon akkor eloszor ramosolyognek, megkerdezem leulhetek e es ha neki is szimpi vagy elkezdtek beszelgetni, meet mar az is a beszelgetes kezdese hogy leulhetek e.
Megkerdezed hogy van, kedves dolgokat mondassz neki de ne vidd tulzasba! Csak amit tenyleg ugy is gondolsz, megdicsered a hajat vagy ilyesmi, aztan megkerdezed hogy hivjak es hogy raer e pl pentek delutan hogy beulne veled valahova .
Sok sikert !! :)
9/9 anonim válasza:
6-os boldog életem van és elég barátom is nem vágyom új emberek megismerésére. Nincs pszichológusom, és nem úgy néz ki, hogy a közeljövőben szükségem lesz rá. Amúgy te se lennél nagyon nyitott ha feléd is úgy közeledne néhány pasi mint felém...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!