Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, nektek bejön az, ha...

Lányok, nektek bejön az, ha egy pasi úgy akarja magára felhívni a figyelmeteket, hogy minden számára rivális pasit megver, aki csak rátok néz, de felétek kedves szavakkal, és virággal közeledik?

Figyelt kérdés
Tudtommal ez számít konzervatív lovagias viselkedésnek.

2014. febr. 7. 20:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%
Nem. Senkit nem verhet meg. Semmi joga hozzá. Ez undorító.
2014. febr. 7. 20:50
 2/14 anonim ***** válasza:
Ez számít bunkó, barbár viselkedésnek.
2014. febr. 7. 20:53
 3/14 anonim ***** válasza:
Az ilyen viselkedés nem elfogadható .
2014. febr. 7. 20:54
 4/14 anonim ***** válasza:
abszolút nem
2014. febr. 7. 20:59
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Kiprobalnam ezt a megverest :) Udvarolhatnek? Amugy akartam is mondani milyen csinos vagy! :)

Nos, varom a baratod agressziv kozeledeset :P Hamar beterdepeltetem :D

2014. febr. 7. 21:06
 6/14 anonim ***** válasza:
66%

"Tudtommal ez számít konzervatív lovagias viselkedésnek."

Nem, ezt bunkó tirpák viselkedésnek hívják.

2014. febr. 7. 21:13
 7/14 anonim válasza:
bejön!
2014. febr. 7. 21:14
 8/14 anonim ***** válasza:
64%

Én pont ezért nem jöttem össze egy sráccal, aki amúgy bejött volna... mert verekedett.

Rögtön arra gondoltam, hogy jó most még rózsa meg bókok az elején, aztán ha majd nem tetszik neki egy apróság, felrepedt szájjal és lila szemmel, megerőszakol és a sarokba vág.

Félek az ilyenektől.

A rivális pasikat meg minek kell megverni? Nagylány vagyok, el tudom magamtól is dönteni, melyikük udvarlását fogadom el és melyiket menesztem.

Ha hagyom a "riválisnak", hogy tegye a szépet, akkor valószínűleg nekem ő jobban tetszik és ha megverik, akkor is ő fog jobban tetszeni. Ha nem hagyom, akkor meg felesleges a hiszti, az ilyen ok nélküli féltékenykedőket se bírom, ugyanis 2 emberen múlik mindig a dolog. Ha ő nem fogja fel az elutasítást tudok goromba is lenni és ha még úgysem, majd csak akkor kérek segítséget. De amíg nem kérek addig hősködni sem kell.

Szóval nem, nem jön be semmi aggresszió. Az önvédelem más tészta, meg ha rámtámad valaki és tőle csak így védhet meg. De csak széttépni valakit, mert rámnézett ez nekem elfogadhatatlan.

2014. febr. 7. 21:24
 9/14 anonim ***** válasza:
48%

Nem.

Ez számít s-ggfejségnek. S-ggfejeket nem szoktam leszopni.

2014. febr. 7. 22:02
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem, mert benne nem latjuk meg a kedves odaado tarsat. Csupan egy verekedos megbizhatatlan bunkot
2014. febr. 8. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!