Lányok, nektek bejön az, ha egy pasi úgy akarja magára felhívni a figyelmeteket, hogy minden számára rivális pasit megver, aki csak rátok néz, de felétek kedves szavakkal, és virággal közeledik?
Figyelt kérdés
Tudtommal ez számít konzervatív lovagias viselkedésnek.2014. febr. 7. 20:49
11/14 A kérdező kommentje:
Szóval nem szeretitek a lovagias viselkedést.
2014. febr. 8. 09:28
12/14 anonim válasza:
Lovagias viselkedés az, ha kinyitod előtte az ajtót, meghívod mindenre, meg virágot viszel neki, meg nem f.ngasz az orra alá stb.
De abban nincs benne, hogy péppé kell verni minden pasit, aki beszélget vele vagy egyszerűen ránéz...
13/14 anonim válasza:
Én megmondanám neki, hogy ez nem normális, és hagyjon békén, mert az ilyen viselkedésre nem vagyok vevő. Ha verekedni akar, húzzon el boxolni.
14/14 anonim válasza:
Rosszul tudod,ennek semmi köze a lovagias viselkedéshez...nézd meg még egyszer azt a szótárat :-)
Ez lehet hogy elment a kőkorszakban,de most csak azt bizonyítja hogy nem elég intelligens a mai követelményekhez...pár évszázaddal jócskán lemaradt.
Szerintem ez nagyon visszataszító és semmiképp sem bizalomgerjesztő vagy imponáló.
Nagyon gyorsan elkönyvelném a kőbunkó kategóriába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!