Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Amikor felétek az...

Lányok! Amikor felétek az első fiú közeledett hogy viselkedtetek?

Figyelt kérdés

Egy csajért küzdöm,lassan 1 hónapja..osztálytársam tudom,házi nyúlra nem lövünk,de nekem ő kell.

Kitünő a csajszi,és emelett szép,jeles vagyok,és az átlagnál is jóval magasabb vagyok,+185 cm,elvileg jól nézek ki,a csajhoz még senki sem közeledett szerintem,kivéve az egiyk osztálytársamat akit lerázott tavaly azzal,hogy nem akar kapcsolatot,de megkell jegyezni az nem valami értelmes gyerek..

9-esek vagyunk,és a csaj suliban mosolyogva köszön reggel,néha felül a padra és rám rám pillant..néha meg úgy tesz mintha fordulna,és véletlen kerülök a látókörébe.Suliban félénk,nem nagyon mer rám nézni ha oda megyek hozzá,és néha mosolyog..Neten 2-3x írtam rá,utoljára azzal hogy mit csinál szünetben másnap válaszolt csak,semmi szia,vagy bocsi hogy most írtam,csak leírta 3-4 mondatban és kész,nem is kérdezett vissza,lehet azért mert közben fent voltam amikor írt,de direkt lementem?Lehet esélyem nála,lehet,hogy megijedt?

2014. jan. 3. 18:42
 1/2 A kérdező kommentje:
Lehet azzal összekötve,hogy önbizalomhiányos?És azt hiszi,hogy nála sokkal jobb barátnőm lehetne,és azt gondolja szórakozom vele?
2014. jan. 3. 18:45
 2/2 anonim válasza:
Szia! én erre magamból kiindulva azt tudom mondani hogy nem nagyon érdekelheted..persze ez nem biztos.. de mint mondtam magamból kiiundulva ha rám írna az a srác aki tetszik akkor azonnal írnék és ha nem tudok azonnal biztos mondanám neki hogy miért nem írtam..
2014. jan. 3. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!