Fiúk! Mennyire becsülitek meg, ha a lány nem adja magát
könnyen és kevés fiúval volt csak?
Figyelt kérdés
Még csak 2 fiúval feküdtem le. Az előző barátom elhagyott amiért 1 hónap járás után sem feküdtem le vele. Nem azt mondom, h hónapokat kell várni vele, de nekem fontos h kialakuljon köztünk a bizalom mielőtt szeretkezésre kerülne a sor, és ahhoz pedig idő kell - kinél mennyi. Mennyire becsülitek meg ezt fiúk? Számít ez?? Vagy teljesen mindegy, hogy előtted hány fiúval feküdt le?
21/L
2014. szept. 22. 09:27
1/10 anonim válasza:
Engem nem érdekel.
2014. szept. 22. 09:28
2/10 anonim válasza:
Annyira mint bárki mást :) 23f
2014. szept. 22. 09:28
3/10 anonim válasza:
ha számítana akkor nem kellenél senkinek :D belegondolni is rossz hogy már két farok járt benned :D de ha ettől eltekintünk szerintem tök normális hogy 1-2 hónap ismeretség után még nem szeretkeztek, a 2 fiu 21 évesen meg nem sok nem kevés, szóval ettől még nem vagy egy terézanya :D de különben ha csak dugni akar valaki akkor tök mind1 hogy egy szűz csaj vagy egy országos r1banc a csaj :D de komoly kapcsolat szempontjából nem biztos hogy jó választás a könnyűvérű csaj, bár van az a mondás hogy kurv4ból lesz a jó feleség :D na ennyit tudtam most így hozzáfűzni 20/f
2014. szept. 22. 09:33
4/10 anonim válasza:
Speciel nem érzem magam kis tininek, hogy hónapokat várjak arra hogy a saját barátnőmmel lefeküdhessek szóval az ilyen jajj hónapokat várjunk téma nálam is felejtős. Ha randizás után járunk és szeret akkor nem hinném hogy határidőket kéne felállítani már ebben a korban. Az meg hogy hány pasival volt előttem a csaj nemigen izgat, az a lényeg hogy szeressük egymást. 24/F
2014. szept. 22. 09:40
5/10 anonim válasza:
Te kérdezted meg azt tegnap, hogy az volt barátod csak szexet akart-e mert kidobott 1 hónap után mert nem volt köztetek szex ?
2014. szept. 22. 09:51
6/10 anonim válasza:
felőlem kuirvä is lehettél előző életedben, ha velem más vagy és tudom mi a helyzet, akkor nem számít semmi.
2014. szept. 22. 09:58
7/10 anonim válasza:
Nekem igen is számít. Bár akkor már jobb, ha előttem nem volt senkivel. Én sem akarnék azonnal ágyba bújni, sőt... de rám ne alapozz, én most itt a kivétel vagyok, nem a szabály. A legtöbbnek, mint látod, az számít inkább, hogy nyomás az ágyba, minél előbb.
23/F
2014. szept. 22. 10:06
8/10 anonim válasza:
+1
Szerintem is egy magát felnőttnek nevező nő nagyon is el tudja dönteni, hogy mit akar. Ez elvárható tőle. Nem határidős a szex. Viszont a szűz tinilányokra jellemző "jajjmégneeee" az tipikusan az az eset amikor nem tud dönteni, vagy nem tudja mit akar a másiktól.
Az én megfigyelésem az, hogy a dúl a szerelem a két szerelmes az nagyon egymásnak akar esni. :)))
A "jajjmégneee", meg "nekem bizalom kell" (meg toronyóra láncostul nem?) amikor a lány nem szerelmes, igazából nem is tudja mit akar a sráctól, esetleg "droid" (azt hiszi "mert kéretnem kell magamat" és eljátsza a társadalmilag elfogadott szerepet, önálló akart nélkül) stb...
Egy igazi felnőtt érett NŐ el tudja dönteni kitől mit akar és miért, és nem határozatlan :)
2014. szept. 22. 10:55
9/10 anonim válasza:
Annyira,hogy ez kb. nálam kritériummá lett az elmúlt éveim tapasztalatai alapján. Nagyon tudom becsülni,na persze olyan lányoknál,akiket szépnek meg csinosnak látok és ennek ellenére mégis van tartásuk, ez elég ritka azért.
21f
2014. szept. 22. 11:22
10/10 anonim válasza:
Engem valószínűleg zavart volna, ha a feleségem, mielőtt megismerkedtünk, már jó néhány férfival lefeküdt volna. Nem mondom, hogy emiatt nem is érdekelt volna, de azért sokkal jobb így.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!