Hogy szerezem meg azt akit nagyon akarok?
Figyelt kérdés
Van egy lany nagyon szeretnem megszerezni (nem mint egy pokemont...)Mindenel probalkoztam,hogy megszerezzem viszont nagyon nem akarja "megadni" magat.Probaltam megcsokolni,megkerdezni direkt stb... de viszont sokszor hazzzam buj es megolel meg minden ilyesmi ami arra utal,hogy kedvel viszont mikor megprobalom megcsokolni akkor eltavolodik,de meg az is megkockaztattam ,hogy megkerdezzem,hogy csak barati alapon szeret es erre a valasz az volt,hogy NEM!(A lany 15-16 eves)
U.I. Bocs,az ekezet hiany miatt :)
2014. szept. 22. 00:16
1/1 anonim válasza:
Hmmm, nekem az öcsém úgy másfél éve ugyanebben a cipõben járt, megmondtam neki, hogy csak türelem, ne kapkodja el. Most neked is türelmesnek kell lenned, ne felejtsd el a szülinapját, se a névnapját, és próbáld nem a csókot középpontba helyezni, hanem, hogy élvezzétek egymás társaságát :) az öcsémék már több, mint egy éve együttvannak ;) sok sikert ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!