Szerintetek találok én valaha olyan fiút, aki szűzen elvesz feleségül?
Figyelt kérdés
Nem mintha ez változtatna a döntésemen, de néha nehéz elképzelni, hogy valaha is találjak olyan, aki ilyen kaliberű kérdésben enged az igényeimnek, és nem is csal meg ezidő alatt.2014. szept. 22. 01:10
1/20 anonim válasza:
Nevedet elnézve, ez biztos csak vicc.
2/20 anonim válasza:
Ne add fel, van ilyen! :) Én is szűzként mentem férjhez 3 éve! :)
3/20 anonim válasza:
Addig ő majd dugványozik mással és okés lesz
4/20 anonim válasza:
Vallás miatt van,nálad ez a szűz kérdés? Hány éves vagy?
5/20 anonim válasza:
Vannak ilyen elvakult vallás fanatikusok, normális férfiak között kétlem.
6/20 A kérdező kommentje:
Saját döntés, a családomban senki nem hívő rajtam kívül.
2014. szept. 22. 01:15
8/20 anonim válasza:
Akkor még mindig nem vagytok benne a képcserében?:-)
Járj olyan helyekre ahol ez elfogadott.
Mikor alszotok?
9/20 anonim válasza:
Huhh... 2014-et írunk... szerintem olyat találhatsz, aki azt állítja, hogy szûz, ellenõrizni úgysem tudod. De szerintem 18+os ártatlan az országban nem találsz...
10/20 anonim válasza:
Az a baj,hogyha majd elveszíted,addigra férjnél leszel,éstapasztalatod meg semmi nem lesz,ebbe nem gondoltál bele,hogy sokmindent nem fogsz tudni? Például,mi jó egy pasinak,hogy csináld neki,neked mi jó stb....
Saját magadat fosztod meg,aztán 1-2 év múlva majd férjed is megcsal,mert nem erre vágyik,amit Te nyújtasz neki,és akkor mi lesz,utána ha újra férjhez mész már úgysem leszel szűz,akkor mi értelme van,gondolkozzál kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!