Fiu-Lany baratsag? Mit gondoltok? Velemeny?
Vagy 2 eve megismertem facebookon egy fiut,akivel egy kis ido utan mindennapossa valt a beszelgetesunk.Jofej,szinte barmirol el lehet vele beszelgetni volt,hogy olyasmit is megtudtam vele osztani amit massal nem,szoval mondhatni szoros volt a kapcsolatunk.Mindig azt mondta ugy nez ram mint a hugara es en is ugy tekintek ra mint a testveremre.
Szinte minden fenykepemhez commentelt:szeretlek,gyonyoru vagy stb..
Aztan par honapja megkerdezte tolem,hogy szoktam-e gondolni ra es hogy mondjam el mit erzek iranta.
Faggatni kezdtem,hogy miert kerdezi es azt valaszolta,hogy irjam le neki mert,hogy ez szamara nagyon fontos es hogy miutan valaszoltam akkor elmondja,hogy miert kerdezte.
Szimpatikus volt szamomra de mivel egyaltalan nem lakunk kozel egymashoz (tehat nem mukodne egy kapcsolat ezzel mar elso perctol kezdve tisztaban voltam)ezert csak annyit mondtam,hogy ugy szeretem mint a testveremet szoval csak baratilag.
Aggodom,hogy megbantottam-e hiszen nem akarom,hogy veget erjen a baratsagunk.
Erre azt valaszolta,hogy megkonnyebbult,mert ha esetleg mast mondtam volna,o nem tudta volna viszonozni az erzeseimet.
Ezutan eltelt eleg sok ido es maskepp viselkedett alig irt es akkor is olyan hidegen,nem volt meg az a tipikus hulye enje,nem viccelodott stb..
Kerdesem tehat az,hogy esetleg valoban nem akart tobbet baratsagnal,vagy a valaszom hatasara igy magyarazta ki magat?
U.i.Ismetlem ez egy fel eve tortent,mara mar van baratnoje annak ellenere mindig felkeres neten,mondvan,hogy hianyzom neki es hogy hianyoznak a beszelgeteseink..
17 evesek vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!