Szerintetek elrontottam? (A többi lent)
Figyelt kérdés
1 hónapja ismeretem meg egy lányt, 3 napja együtt töltöttük a napot, sétáltunk, beszélgettünk. Csókolóztunk is többször :)
A csók után azt mondtam neki szeretlek, nevetett majd azt mondta nem is ismersz még, erre én azt mondtam kedvellek, na ez már inkább, válaszolta. Utána megfogtam a kezét, egy ideig úgy sétáltunk, utána is volt csókolózás, fagyiztunk, este még smseztünk, de 3 napja nem érem el, hívtam többször, írtam is neki de semmi. Úgz érzem elcsesztem...
2014. szept. 21. 11:14
1/9 anonim válasza:
Tipikus női viselkedés. Nemrég én is így jártam. Nem értem én a nőket...
2/9 anonim válasza:
Lehet h megijedt az érzéseidtől.
3/9 anonim válasza:
Amint van lehetőséged neki mond meg neki, hogy szeretnéd jobban megismerkedni, légy türelmes, de ne túlságosan az emberek gyorsan tovább lépnek
4/9 anonim válasza:
Megijedni ettől az érzéstől 1 hónap után? Max ha nem szeret, mondja meg. Nem értem sok nő miért nem tud egyenesen fogalmazni. Persze könnyebb eltűnni, és bizonytalanságban tartani az embert. Hagy szenvedjen csak az a szerencsétlen. Gratulálok ennek a csajnak is.
5/9 anonim válasza:
Valahol igaza van. Én se szeretném ha 3 nap után "szeretlek" lenne. Nem hinném el igazából mert nem is ismer.
6/9 A kérdező kommentje:
Az utolsó smsben pont azt írtam, hogy ne gondold, hogy komolytalan és rámenős vagyok, amit mondtam és tettem őszinte és szívből jött, szeretnélek megismerni stb.
2014. szept. 21. 11:24
7/9 A kérdező kommentje:
Korábban is mondtam neki, hogy szimpatikus, ő is így érzett
Lehet elkapkodtam a dolgot, de egyszerűen kijött belőlem.
2014. szept. 21. 11:28
8/9 anonim válasza:
Szerintem meg szorakozott es valojaban nem akar veled lenni VAGY csak fel toled valamiert! De en mar REG megtanultam hogy ne eroltessem a dolgokat mert e VEGEN ugyis csak szar lesz.
9/9 anonim válasza:
Próbálj meg személyesen találkozni vele, vagy kérdezz rá egy ismerősénél, hogy mi történt, tudja-e, hogy miért tűnt el. Nem kell mindig a legrosszabbra gondolni. Amíg nem beszéltétek meg személyesen, hogy mi van, addig csak találgatni tudsz, és annál nincs rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!