Ezt elrontottam?
Figyelt kérdés
Megismertem egy fiút,az elején nyitott felém és próbált velem beszélgetni.De ez nem volt olyan egyszerű mert,nagyon zavarban voltam előtte és valamiért nem is voltam vele kedves annak ellenére hogy szimpatizáltam vele.Nem udvarolt előtte nekem senki és nem tudtam hová rakni ezt az érzést ..teljesen beleszerettem ..de minnél jobban szerettem annál jobban elhidegültem tőle a végén már odáig jutottam hogy rá se mertem nézni ..és ezzel azt értem el hogy ..szerintem teljesen másnak hisz mint amilyen vagyok.Mit tehetnék?Nyissak felé? ..Borzasztóan érzem magam. 17L2014. aug. 1. 00:47
2/9 anonim válasza:
Ne aggódj, a nők többsége ilyen hülye
3/9 RRR válasza:
persze
és éreztesd vele az érzéseidet
4/9 Marc Bolan válasza:
Egy kicsit igen.
Nyiss felé! Annyit tehetsz még.
5/9 anonim válasza:
Mentsd amíg menthető. Szerintem mondd meg neki hogy mit tudom én ''bocs hogy így viselkedtem csak.. stb stb stb''
Ha bír téged meg fogja érteni :D
6/9 anonim válasza:
Nyiss, ha nem akarod elveszíteni.
8/9 A kérdező kommentje:
tudom ..én is hülyének érzem magam ..csak nem tudtam mit reagáljak rá ..nem vagyok szép lány és nem volt ilyen velem ez előtt ..de attól még nem kelett volna vele ilyennek lennem ..talán már teljesen bolondnak néz ..
2014. aug. 1. 01:00
9/9 anonim válasza:
Kicsit elbaltáztad. De ha látod rajta, hogy kedvel, mondd el neki őszintén, hogy mi történt veled és kezdj wl vele megint beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!