Utasítottatok már vissza olyan srácot/lányt, aki nagyon is tetszettek nektek, csak azért, mert megijedtetek a helyzettől?
Figyelt kérdés
Mi lett később a történetből?2014. szept. 20. 20:32
1/12 anonim válasza:
mi lett később? bánkódtam, hogy mi a sza*rért ijedtem meg...
2/12 anonim válasza:
Elég váratlanul ért, mikor egy nagyon jó barátomról kiderült, hogy szerelmes belém. Eléggé bepánikoltam, viszonylag éretlen is voltam még, így szinte azonnal elutasítottam. Sok minden történt ezután, külföldre mentem, volt mindkettőnknek több kapcsolata, de a lényeg: három évvel később összejöttünk. Négy éve vagyunk együtt.
3/12 A kérdező kommentje:
Kort, nemet is írjatok, légyszíves. Köszi. :)
2014. szept. 20. 20:36
4/12 anonim válasza:
Sajnos,egyszer előfordult!A mai napig bánom,sokszor eszembe jut!
5/12 anonim válasza:
Előfordult igen. Némelyiket azért mert akkor épp más tetszett, de ez a lényegen nem változtat. Később nem lett semmi egyikből se :) Bár így hogy mondod lehetne.. :O 23f
6/12 anonim válasza:
Régen, hittan táborban volt egy lány, akinek tetszettem. Rengeteg lány volt, és csak 4 fiú, és pont én tetszettem meg neki, és inkább velem volt, mint a lányokkal. Zavarba hozott, önbizalmammal már akkor is hadilábon álltam, nem tudtam elképzelni, hogy én tetszhetek valakinek (pedig nincs semmi okom rá).
Próbálkozott nyitni felém, de én nem tudtam elfogadni a dolgot, nem tudtam elhinni.
Aztán nem is lett semmi. Elszakadtunk egymástól, és soha többé nem láttam.
Ez kb 13-14 évesen lehetett, talán? Régen, az tuti :D
7/12 anonim válasza:
mondhatni megtaláltam a tökéletes pasit és én hülye inkább az exemet választottam kényelemből.. azóta is bánom nagyon.
8/12 A kérdező kommentje:
Szomorúak az ilyen esetek. De amúgy utólag arra nem gondoltatok még, hogy helyretegyétek a dolgot, ha lehet?
Amúgy zöld színű pacsiparádét tartok. :)
2014. szept. 20. 20:46
9/12 anonim válasza:
Volt... annyira megbántam... Miért téged/te visszautasítottál/tak?
10/12 A kérdező kommentje:
Engem utasítottak vissza. Sokat gondolkodtam rajta mostanában, hogy lehet, hogy a kérdésben említett dolog történt, de persze, lehet, hogy csak ronda vagyok. Nem tudom. De már ennek úgyis mindegy.
2014. szept. 20. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!