Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már olyan, hogy megijedtetek egy pasitól, mert "túl jó" volt?
egy kicsit konkrétabban is leirom: mondjuk idáig úgy éreztétek magatokat az összes pasitok oldalán, mint csak egy "kellék", igazi nőnek sosem. Aztán jön egy romantikus pasi, nem fél elsőre "merész" dolgot mondani, de ti szimplán megijedtek tőle. Volt már ilyen? A "túl jót" nem külsőre értettem, csak belsőre.
Tehát, hogy volt e már olyan, hogy "áh ez túl szép, ez sokkal másabb mint a többi pasi, ez az 1%" és megijedtetek?
Volt. Aztán elhessegettem a gondolatot, mert őszintének és meggyőzőnek tűnt. Majd 2 év után kiderült, hogy minden hazugság volt és úgy átvert mint még soha senki.
Nem azt akarom ebből kihozni, hogy te is így fogsz járni, mert lehetséges az ellenkezője is.
Viszont a megérzéseidre mindig hallgass és fő az óvatosság :)
Volt!
Megtetszett azonnal,birtam nagyon!
Mi derült ki 2.találkozáskor?
csaja van..ennyi:DD
Nem ijedek meg tőle.
1. Ha túl rámenős vagy túlzásba viszi a dolgokat, az visszataszító.
2. Ha túlságosan szép fiú vagy túlságosan "behízelgő" (nem tudom hogyan fogalmazzam), akkor gyanús. Nem biztos, hogy lepattintom, de óvatos vagyok vele.
Volt, és ha a távolság nem áll közénk már az ismerkedés alatt, akkor most én lennék az akivel boldog, és aki boldog vele...
Mert hidd el, vannak még ilyen pasik is, és ne engedd elmenni! :)
elnézést, a pasi vagyok :D
csak mert ismertem egy ilyen lányt, szegényke kicsit még "gyerek". És sokszor csak "megdugták, kidobták".
Én nem igy álltam hozzá, türelmes voltam vele hónapokig. Nem arról volt szó, hogy "de én nem verlek át sosem" dolgokkal etettem - csak vittem neki virágot (soha senkitől nem kapott azelőtt), nagyon meg volt ijedve/szeppenve, könnyes szemekkel pislogott, aztán elmondta később, hogy jól esett, idáig a pasik oldalán csak kelléknek érzem magam, én vagyok az 1%, ne változzak.
Sajnos, a mai napig azt kell higgyem, hogy "túl jó" voltam neki, és csak az ő kisebbségi komplexusa miatt nem akar elfogadni. Mint mi pasik, amikor nem kezdünk ki egy túl jó nővel, mert "áh én úgyse tudom boldoggá tenni, nagymenőbbet érdemel"
Ja, bocsi, teljesen azt hittem, hogy lány vagy, abból amit írtál.
Szerintem lehet, hogy jól gondolod. Mármint, hogy nem akarta elhinni, hogy te őt akarnád, amikor te annyira jó vagy, ő me "nem". Én a pár hónappal ezelőtti önmagamról is el tudok egyébként ilyet képzelni, úgyhogy simán. Még nem elég érett a lány, és nem tudja magát úgy értékelni, ahogy kéne, nem hhiszi el magáról, hogy ő is mennyire jó, és megijed, és nem lrti, hogy te miért akarod. Ilyen lehetséges, nagyon is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!