Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek mit akarhat a...

Szerintetek mit akarhat a srác, aki legelső nap felhívta barátnőmet, hogy mikor és hol lesznek az óráim?

Figyelt kérdés

Szóval az egyetemi barátnőmet felhívta és kvázi megtudakolta mikor és hol találhat meg majd az egyetemen. Aztán mikor "véletlenül" összetalálkoztunk úgy tett mintha tényleg véletlen lett volna.

Mindkettejüknek volt 1-1 fél mondta amiből összeraktam hogy mégse véletlen volt;

Most akkor ha akarna valami akkor megkérdezi tőlem hogy mikor merre vagyok nem? Vagy elkéri a számomat... De nem a hátam mögött.

Szerintetek ezt miért csinálhatja? Már előző félévben is feltűnt, hogy túl sokszor járt "véletlenül" arra amerre én, de igazából olyan kis határozatlan, hogy nem lép semmit, de azért tudni akarja hol vagyok.

Ezt miért csinálhatja?

2014. szept. 20. 12:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem titkos ügynök, és rád állították.
2014. szept. 20. 13:00
 2/4 anonim válasza:

Talán tetszel neki!?

Ha nem lép semmit, akkor lépj Te, például hívd meg egy kávéra vagy hasonló apróság.

2014. szept. 20. 13:15
 3/4 anonim ***** válasza:
B.szni akar. 24/F
2014. szept. 24. 20:52
 4/4 anonim válasza:

szerintem el akarja szivni eloled a levegot, meg azt varja hogy add oda a jegyzeted, ennyi #hennessy

de lehet hogy zombi

2017. jan. 2. 02:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!