Az itteni pasik miért írnak közhelyes, gagyi, ötlettelen, néha gyökér priviket? 18L
Figyelt kérdés
Például írtam egy kérdésre hogy a reggeli szexet szeretem, erre jött 10 privi hogy "akkor ébredhetnénk együtt:)"2014. szept. 19. 20:40
22/26 anonim válasza:
Talán azért lehet, mert nem én írok neked. Ugyanakkor én nem írok senkinek "gyerünk szexeljünk" üzeneteket. Én mindig indokkal vagy legalábbis számomra indokkal és egyedi stílusban írok, akinek írok. Nálam az szokott lenni a gond, hogy eléggé messze esett a főváros környékéről a lakhelyem.
Így ha valakivel akarnék is találkozni bármilyen okból, azzal nehéz kialakítani.
23/26 anonim válasza:
Egy szerencsétlen hülye most bepróbálkozott nálam, pedig nem is nő vagyok:D
24/26 anonim válasza:
Próbálkoznak. De miután olyan ostoba vagy, hogy nem veszed észre: AZÉRT MERT TE FELKÍNÁLOD MAGADAT!
25/26 anonim válasza:
Hát sok eszed lehet, ha ilyen primitív kérdésre válaszolsz, hogy "Szerettek-e szopni?" Szerinted ki tesz fel ilyen kérdést? :D
26/26 anonim válasza:
én nem ilyen vagyok, de a kérdés provokáló volt, csak azok írnak erre privátot, akik csak így tudnak rá reagálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!