Az itteni pasik miért írnak közhelyes, gagyi, ötlettelen, néha gyökér priviket? 18L
Eleve ostobaság ilyeneket kérdezgetni vadidegenektől, hogy mikor szeretik a szexet. Az is ostobaság, ha arra válaszol valaki. Minek? Kit érdekel, hogy egy 18 éves lány éppen kivel mikor, amikor 5 év múlva teljesen mással, talán sokadik egyénnel fogja koptatni az ágyat?
A férfiaknak pedig megindul a fantáziája, és ilyenkor privátot írnak. Ezt el kell fogadni. Bár én nem írok privátot ilyen válaszokra, pláne ilyet nem, de aki ír, azt meg tudom érteni.
Így jár, aki nyilvános helyen tálalja ki a magánéletét. Azért nagyon aranyos, hogy vadidegen embereket ismeretlenül gyökérnek nevezel, mint a tízet, és kutyába se veszed, hogy egyébként ettől még teljesen értékes emberek is lehetnek azok, akiket te csak csípőből "legyökerezel". Attól, hogy valaki ír egy hülye kérdésre adott hülye válaszra egy privátot, még nem minősíti önmagát.
Mert te magad is egy barom vagy, ki erre válaszol, csodálkozól? XD
Te sem vagy különb náluk. Neked még kisebb az értelmiségstinted!
Amúgy szerintem, te csak hülyeségből raktadki ezt a kérdést, mert unatkozol. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!