Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az itteni pasik miért írnak...

Az itteni pasik miért írnak közhelyes, gagyi, ötlettelen, néha gyökér priviket? 18L

Figyelt kérdés
Például írtam egy kérdésre hogy a reggeli szexet szeretem, erre jött 10 privi hogy "akkor ébredhetnénk együtt:)"
2014. szept. 19. 20:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
2014. szept. 19. 20:47
 12/26 anonim ***** válasza:
12%
Pedig igaza van a kérdezőnek. Ha van egy kérdés, az ember nem azért válaszol rá, mert privit vár. Én is sokszor válaszolok az adott kérdésre, azt jönnek a privik, hogy tegyük össze, amik van.... na kösz, nem.
2014. szept. 19. 20:51
 13/26 A kérdező kommentje:
kedves 10-es: Én válaszoltam egy kérdésre.
2014. szept. 19. 20:53
 14/26 anonim ***** válasza:
Reggel büdös a szád, biztos jó lehet...
2014. szept. 19. 20:53
 15/26 anonim ***** válasza:
Akkor sem értem mit kell ezen hőbörögni. Ez egy kérdés-feltevős oldal, ahol lehet privát üzeneteket is írni, nyilvánvaló hogy fogsz kapni mindenfélét, mert sokféle ember jár ide, és nem tudod szűrni. Nem muszáj rá válaszolni, sőt tiltani is lehet a levélírót. Problem?
2014. szept. 19. 20:54
 16/26 anonim ***** válasza:
Ahh ez mindig így van elég egy egyszerű válasz valamire és privi özön,ne válaszolj ha nem érdekel amit írtak:D
2014. szept. 19. 20:55
 17/26 anonim ***** válasza:
89%

Eleve ostobaság ilyeneket kérdezgetni vadidegenektől, hogy mikor szeretik a szexet. Az is ostobaság, ha arra válaszol valaki. Minek? Kit érdekel, hogy egy 18 éves lány éppen kivel mikor, amikor 5 év múlva teljesen mással, talán sokadik egyénnel fogja koptatni az ágyat?

A férfiaknak pedig megindul a fantáziája, és ilyenkor privátot írnak. Ezt el kell fogadni. Bár én nem írok privátot ilyen válaszokra, pláne ilyet nem, de aki ír, azt meg tudom érteni.

Így jár, aki nyilvános helyen tálalja ki a magánéletét. Azért nagyon aranyos, hogy vadidegen embereket ismeretlenül gyökérnek nevezel, mint a tízet, és kutyába se veszed, hogy egyébként ettől még teljesen értékes emberek is lehetnek azok, akiket te csak csípőből "legyökerezel". Attól, hogy valaki ír egy hülye kérdésre adott hülye válaszra egy privátot, még nem minősíti önmagát.

2014. szept. 19. 20:57
 18/26 A kérdező kommentje:
például volt egy olyan kérdés hogy "lányok szerettekE szopni?" én írtam hogy igen erre jött 20 barom privát...
2014. szept. 19. 20:59
 19/26 anonim ***** válasza:

Mert te magad is egy barom vagy, ki erre válaszol, csodálkozól? XD

Te sem vagy különb náluk. Neked még kisebb az értelmiségstinted!

Amúgy szerintem, te csak hülyeségből raktadki ezt a kérdést, mert unatkozol. :)

2014. szept. 19. 21:02
 20/26 anonim ***** válasza:
Pontosabban kelle fogalmaznod. Oké,szeretsz szopni,de kit,mit,mikor hol..
2014. szept. 19. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!