Honnan tudom, hogy csak barátként közeledik felém vagy többet is akar?
Figyelt kérdés
Ez azért érdekes, mert nem olyan rég ismertem meg. 10 év van köztünk. Nekem nagyon bejön a pasi. 1x elmentünk fagyizni. 1-2 hétig kerestem ( persze nem egyfolytába 2-3 naponta 1x) Már nem keresem. Nem hív de néha bejön hozzám az irodába. Egyszer nagyon kedvesen viselkedik velem máskor meg hűvösen.És nem tudom, hogy mi van.2014. szept. 19. 16:36
1/2 anonim válasza:
Hát...,ez valóban kétértelmű de lehet,hogy csak az aznapi kedve miatt viselkedett(viselkedik) úgy ahogy.Előnyös lenne megkérdezni hogy van-e valakije.HA meg nincs akkor,próbálj finoman utalni arra hogy tetszik neked (ő).És ha ezt ő viszonozza,akkor tuti lehetsz abban hogy tettszesz neki :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Tudom, hogy nincs senkije. De nem tudom,hogy hogyan mondjam meg Neki. Félek, hogy elrontom vele a barátságot. Meg nem értem, hogy miért nem hív fel vagy miért nem hív el valahova.
2014. szept. 21. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!