Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek letisztázzam már...

Szerintetek letisztázzam már a kapcsolat elején, vagy várjak vele még?

Figyelt kérdés

A kapcsolat elején vagyunk még, de nem tudom hogy elmondjam e még most, vagy várjak vele ha már bízik bennem? van egy fetishem , és később szeretném majd kipróbálni vele a hajszexet, szép hosszú haja van, de nem tudom hogy fogadná, van akinek ez túl bizar..

el merjem mondani most, vagy várjak?

2014. szept. 19. 10:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem várj.
2014. szept. 19. 10:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem jó ötlet rögtön ezzel kezdened, várj még vele, majd ha jobban összecsiszolódtok minden téren, többek között a szexben is és nyitottabbak lesztek akkor bátran elmondhatod neki, vagy puhatolózz nála, hogyan gondolkodik ezzel a témával kapcsolatban.

Sok lány/nő van akinél ez kiveri a biztosítékot, és tetszik nem tetszik ezt tiszteletben kell tartani, bár nőként derékig érő hosszú hajjal nem igazán értem ezt, mivel sampon is és víz is van, úgyhogy nem nagy dolog utána megtisztálkodni, nekem az ilyen nem okoz gondot, ettől sokkal durvább fétisek is vannak......de nem mindenki gondolja így. :)

2014. szept. 19. 10:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Várjál. Majd ha már van normális szexuális életetek, és minden rendben, akkor majd felhozhatod ezt a témát.
2014. szept. 19. 10:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Egyébként mi az a hajszex? :S
2014. szept. 19. 10:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Belevered a hajába?:D
2014. szept. 19. 10:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát az nem lehet olyan nagy szám. Csak ne pont frissen mosott hajra akarja, hanem hajmosás előtt :D
2014. szept. 19. 10:47
 7/8 A kérdező kommentje:

hát leginkább úgy tudnám leirni, hogy ugyanúgy vonz szexuálisan, mint egy szép mell vagy a punci, imádom ha a farkamhoz ér, szeretem körétekerni játszani vele vagy ha ő csinálja úgy is jó. a hajra élvezés csak hab a tortán. igazából mikor először láttam ezt a videót, azóta van nálam ez a dolog.

[link]

így talán jobban érthetővé válik mi is ez

2014. szept. 19. 10:50
 8/8 anonim ***** válasza:
ezzel várni kéne.
2014. szept. 21. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!