Vannak még ilyen fiúk?
Egyre inkább azt lehet hinni és látni hogy a fiúk csak a legszebb lányokkal járnak velük és csak ők érdeklik őket.
De szerintetek van olyan még hogy egy fiúnak nem csak a 10/10 lányok jönnek be , hanem azok is akik kedvesek, viccesek és gondoskodóak?
Kicsit furán tettem fel a kérdést de remélem értitek :/
Van (félig meddig)
Én inkább a kedves, nem buta, őszinte..stb lányokat szeretem
Nekem nem kell hogy 10/10legyen De!! Nem vagyok szerencsetlen luzer akinek egy csaj se jut szoval azért nézzen ki valahogy olyan 10/6os legyen minimum. .
18f
Vannak! Nekem is inkább a belső a legfontosabb. De azért ne legyen csúnya. Egy átlagos lány jó belsővel nálam tuti siker. ;)
Kb. ugyan azt tudom mondani mint a 18f srác. :)
igen vannak :) ez mindenkinél változó, életem eddigi legnagyobb szerelmét anno sok barátom nem tartotta szépnek, én szerettem számomra ő volt a leges leg gyönyörűbb :)
csak ez úgy van hogy a külső az ami megfogja az embereket és a belső az ami megtartja melletted. én lányoknál nemis a szépséget inkább a kisugárzást nézem elsőre, hogy érzem e/látom e? benne azt a szikrát amit szeretni tudnék :) 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!