Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vannak még ilyen fiúk?

I.need.it*-* kérdése:

Vannak még ilyen fiúk?

Figyelt kérdés

Egyre inkább azt lehet hinni és látni hogy a fiúk csak a legszebb lányokkal járnak velük és csak ők érdeklik őket.

De szerintetek van olyan még hogy egy fiúnak nem csak a 10/10 lányok jönnek be , hanem azok is akik kedvesek, viccesek és gondoskodóak?

Kicsit furán tettem fel a kérdést de remélem értitek :/

2014. szept. 18. 16:52
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Igen értjük.
2014. szept. 18. 16:55
 2/25 anonim ***** válasza:
Persze hogy vannak. Manapság nem nagyszámban, dé vannak. Én is ilyen vagyok, én a lányt magát szeretem, nem azt ahogy kinéz :)
 3/25 anonim ***** válasza:
Hát igen. Ez egy elég necces téma. Kinek ki tetszik. Ugyanis volt olyan hogy valaki a szemembe mondta hogy nagyon kedvel, de nem vagyok elég szép ugyhogy felejtős.aztáb egy másik srác meg elhivott talizni(még nem látott) és amikor oda mentem annyit mondott. Úristen de gyönyörű vagy. Nem csak kedves de szép is. Szoval ez hidd el változo
 4/25 anonim ***** válasza:

Van (félig meddig)

Én inkább a kedves, nem buta, őszinte..stb lányokat szeretem

Nekem nem kell hogy 10/10legyen De!! Nem vagyok szerencsetlen luzer akinek egy csaj se jut szoval azért nézzen ki valahogy olyan 10/6os legyen minimum. .

18f

2014. szept. 18. 16:56
 5/25 A kérdező kommentje:
jajj ez aranyos :) köszi h válaszoltál ^-^
2014. szept. 18. 16:56
 6/25 anonim ***** válasza:

Vannak! Nekem is inkább a belső a legfontosabb. De azért ne legyen csúnya. Egy átlagos lány jó belsővel nálam tuti siker. ;)

Kb. ugyan azt tudom mondani mint a 18f srác. :)

2014. szept. 18. 17:02
 7/25 anonim ***** válasza:
Igen vannak, pl.: én.
2014. szept. 18. 17:02
 8/25 anonim ***** válasza:

igen vannak :) ez mindenkinél változó, életem eddigi legnagyobb szerelmét anno sok barátom nem tartotta szépnek, én szerettem számomra ő volt a leges leg gyönyörűbb :)

csak ez úgy van hogy a külső az ami megfogja az embereket és a belső az ami megtartja melletted. én lányoknál nemis a szépséget inkább a kisugárzást nézem elsőre, hogy érzem e/látom e? benne azt a szikrát amit szeretni tudnék :) 19/F

2014. szept. 18. 17:03
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Vannak, de rájuk nem kíváncsi senki, mert a nők nagy része nem őket keresi, ergó nem is láthatód őket nők közelében.
2014. szept. 18. 17:04
 10/25 A kérdező kommentje:
hát igen, a lányok többsége a 'rossz fiúkra' bukik. :D
2014. szept. 18. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!