I.need.it*-* kérdése:
Vannak még ilyen fiúk?
Figyelt kérdés
Egyre inkább azt lehet hinni és látni hogy a fiúk csak a legszebb lányokkal járnak velük és csak ők érdeklik őket.
De szerintetek van olyan még hogy egy fiúnak nem csak a 10/10 lányok jönnek be , hanem azok is akik kedvesek, viccesek és gondoskodóak?
Kicsit furán tettem fel a kérdést de remélem értitek :/
2014. szept. 18. 16:52
11/25 anonim válasza:
Engem teljesen meg tud fogni egy lány, ha belsőleg megtetszik. :)
12/25 anonim válasza:
8/9 es vagyok, annyit még hozzátennék a legtobb ilyen fiút a lányok barátzónába teszik ha egyáltalán észreveszik, nem járni akarnak velük csak barátnak tartják őket maguk mellett :)
13/25 anonim válasza:
Mert kellet lepontozni? ?
Őszintén leírtam amit gondolok -.-
15/25 A kérdező kommentje:
milyen lepontozás?
2014. szept. 18. 17:08
16/25 anonim válasza:
9-es és 12-es mondja jól.
HA jól megnézitek, állatvilágban élünk, ugyanazok a törvények, mint a természetben, az alfahím b-szik, a többi megnézi. És a nősténynek csak választania kell, és válogat is, mert a "legjobbat" akarja.
17/25 anonim válasza:
Igen, vagyunk páran kérdező. :) Csak nem mindenkinek nyitjuk ki a szívünket, pont azért, mert általában nem erre van kereslet. :)
18/25 anonim válasza:
Azt azért nem mondanám, hogy nem számít a külső... De nem a legeslegszebb csaj a legértékesebb. Szerintem belső érték is ugyanúgy kell, és kívül-belül egyaránt mindenkiben van hiba, így miért ne lehetne a nőkben is?
19/25 Molnarjoe válasza:
Vannak még ilyen fiúk. én is ilyen vagyok.
20/25 anonim válasza:
Nekem a 10/9,9-es lányok is bejönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!