Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vannak még ilyen fiúk?

I.need.it*-* kérdése:

Vannak még ilyen fiúk?

Figyelt kérdés

Egyre inkább azt lehet hinni és látni hogy a fiúk csak a legszebb lányokkal járnak velük és csak ők érdeklik őket.

De szerintetek van olyan még hogy egy fiúnak nem csak a 10/10 lányok jönnek be , hanem azok is akik kedvesek, viccesek és gondoskodóak?

Kicsit furán tettem fel a kérdést de remélem értitek :/

2014. szept. 18. 16:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Az is a gond h kevés csaj ismeri be h ő nem jóval 8 pont fölött van azon a bizonyos skálán.Aki rondább az is szépnek gondolja magát (a barátnők meg adják alá a lovat amitől nagy lesz az arca.Had ne mondjam h mennyit szoktunk röhögni a haverjaimmal az ilyen csajokon...) és csak az igazán előnytelen külsejűek mondják magukról h nem néznek ki túl jól.(általában)

A fent említett kategória elveszi a kedvet és a hitet azoktól a fiúktól akiket te is írtál az ismerkedéstől.

2014. szept. 18. 17:43
 22/25 Kisboltos ***** válasza:

Érdekes téma. Vannak lányok, akikre csak ránézek, és máris valami egészen különöset kezdek el érezni. Nagyon megtetszik, és mintha egy pillanatra szerelmes lennék. Ilyenkor meg képtelen lennék lepontozni.

Kíváncsiság képpen többször megkérdeztem már haveroktól, hogy mi a véleményük az illetőről, és szinte egyiknek sem tetszek, sőt...

Nálam ez a pontozás csak addig működik, amíg meg nem tetszik, tehát nem csak úgy, hogy jaj de szép:)

Onnantól már nem tudom eldönteni:D

2014. szept. 18. 18:07
 23/25 anonim ***** válasza:
Te milyen fiúkra buksz?
2014. szept. 18. 19:06
 24/25 anonim válasza:
én :D
2014. szept. 20. 23:02
 25/25 anonim ***** válasza:
Én is ilyen fiú vagyok, de a lányok észre sem vesznek, ha meg mégis csak barátként könyvelnek el. 18/F
2014. szept. 21. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!