Kapcsolatban élőket kérdezném a "megingásról"?
Engem még mindig az érdekelne, hogyha nem működik a kapcsolata, miért nem tud kilépni belőle.
Nekem volt egy hasonló helyzetem pár évvel ezelőtt, szinte ugyanez volt a helyzet, és azért nem tettem meg a szükséges lépéseket, hogy összekerüljünk, mert a lány kapcsolatban volt. Nem tudom megérteni a nőket, hogy számukra miért kínos, ha egyedülállóként éldegélnek.
Ha túlságosan primitív akarnék lenni, akkor ezt mondanám: hogy adná már ki, összejönnénk, miközben alig pár nappal azelőtt még a volt barátja reszelgette! Fúj! Lehet, hogy túl nyersen hangzik, de ez az igazság.
Mellesleg ha a barátja mellett ezt teszi, mármint hogy idegenekkel flörtöl, mert a kisasszonynak már nem nagyon berreg a kapcsolata, akkor sanszos, hogy velem is megtenné pont ugyanezt, ha nem működne közöttünk tökéletesen.
#9: 28 éves vagyok és még én is koptatom az iskolapadot (persze munka mellett), a második diplomámért bringázok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!