Kapcsolatban élőket kérdezném a "megingásról"?
voltam hasonló helyzetben, de a srác vagy nem vette a lapot, vagy nem akart bunkó lenni. amikor már mindegy volt, megbeszéltük h igen lehetett volna...csak nekem kapcsolatom volt. ugyanígy fősulira kerültem és az akkori kapcsolatom már nem működött...de végül vele maradtam.:) Ha látod, lépj! Ti ne szúrjátok el.
21N
Az is lehet, csak az egóját legyezgeti. Ha látja, hogy tetszik neked, akkor persze, hogy belemehet egy kis flörtbe, főleg régi kapcsolat esetén, mert attól jól érzi magát, de attól még egyáltalán nem fog lelépni, ha a kapcsolat különben jól működik.
Velem is volt ilyen, hogy azt hittem, egy régi kapcsolatban élőt esetleg érdekelhetek, mert 1000%, hogy konkrétan flörtöl velem, viccelődik, félreérthetetlen jeleket tesz arról, hogy vonzódik hozzám, és amikor gondoltam, hogy csak lépek valamit erre, eljegyezte a csaját. Azóta boldog házasok. Úgyhogy...
Szerintem: A kapcsolata vagy nem az igazi, vagy csak megszokott és unalmas, vagy szimplán messze van (vagy ezek kombinációi).
Te viszont ott vagy, szimpatikus és izgalmas újdonságként és ennyi elég, hogy ahogy te fogalmaztál "meginogjon".
Az viszont rendes dolog tőled ha nem lépsz és tiporsz bele más kapcsolatába (még akkor is ha esetleg a kapcsolat már amúgy is haldoklik). Respekt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!