A lányok meddig tűrik el, ha egy kapcsolatban csupán szürke kisegerek?
na megpróbálom értelmesen leirni.
Egy nőismerősöm mondta, hogy a pasik oldalán mindig ilyen szürke kisegér volt, nem érezte magát nőnek. Ezalatt gondolom azt kell érteni, hogy csak eszköznek volt használva.
A mostani kapcsolata is ilyennek tűnik. Bár szerinte "boldogság van", azt mondta régen volt már ilyen, amikor együtt vannak, látszik a pasin, hogy annyira nincs oda a lányért. Nem látszik rajta az a szenvedély, csak úgy sétál mellette mint bármely más barátjával, jobban érdekli a hobbija, saját élete. Úgy is mondhatnánk, hogy nem a lányért jött, csak éppen erre járt.
A nők ha erre rájönnek, meddig tűrik az ilyen kapcsolatot, mikor jönnek rá, hogy ez igy egyoldalú?
Akinek nincs elegendő önbizalma, az akár egy életet is leél így, mert nem gondolja, hogy valaha találhat jobb partnert.
Én egy ilyen kapcsolatban öt évig bírtam. Nehezen vettem rá magam a szakításra. De azóta tudom, hogy mindig van tovább, megjött az önbizalmam. Ma már szerintem egy hónapig se várnék, ha látnám hogy valakinek csak lyuknak kellek, lelépnék. Szerencsére már nem ez a helyzet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!