Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A lányok meddig tűrik el, ha...

A lányok meddig tűrik el, ha egy kapcsolatban csupán szürke kisegerek?

Figyelt kérdés

na megpróbálom értelmesen leirni.

Egy nőismerősöm mondta, hogy a pasik oldalán mindig ilyen szürke kisegér volt, nem érezte magát nőnek. Ezalatt gondolom azt kell érteni, hogy csak eszköznek volt használva.

A mostani kapcsolata is ilyennek tűnik. Bár szerinte "boldogság van", azt mondta régen volt már ilyen, amikor együtt vannak, látszik a pasin, hogy annyira nincs oda a lányért. Nem látszik rajta az a szenvedély, csak úgy sétál mellette mint bármely más barátjával, jobban érdekli a hobbija, saját élete. Úgy is mondhatnánk, hogy nem a lányért jött, csak éppen erre járt.

A nők ha erre rájönnek, meddig tűrik az ilyen kapcsolatot, mikor jönnek rá, hogy ez igy egyoldalú?

2014. szept. 7. 13:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Én bele se megyek ilyen kapcsolatba. Nem szeretek eszköz lenni.
2014. szept. 7. 13:06
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Ha törődnek a nőkkel az a baj,ha nem akkor az :( hihetetlen :D soha nem fogom megérteni az ilyet.Az hogy meddig tűrik eléggé változó,van aki annyira szereti a párját hogy hónapokig,van aki pár napig,hétig tűri.
2014. szept. 7. 13:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Én se mennék bele ilyen kapcsolatba.
2014. szept. 7. 13:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Én sajna elég naiv vagyok és képes vagyok sokáig tűrni. =(
2014. szept. 7. 13:16
 5/8 A kérdező kommentje:
akik bele se mennének: oké, de elsőre ez egy ku.rva jó pasi, és rögtön megadjátok magatokat. Ezt elfelejtettem odairni
2014. szept. 7. 13:16
 6/8 A kérdező kommentje:
+ persze nem bántásból irom, dehát a külső az első :)
2014. szept. 7. 13:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Egy ismerősömék hasonlóképp néznek ki, mások előtt inkább tűnnek havernak, csak ott a lány az, aki más pasikra jobban bemozdul (illetve van egy, akire jobban, kb. a mostani pasijával viselkedett így, mikor összejöttek), kb. fél éve kezdődött változni (kicsit több, mint egy éves kapcsolat).
2014. szept. 7. 14:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Akinek nincs elegendő önbizalma, az akár egy életet is leél így, mert nem gondolja, hogy valaha találhat jobb partnert.

Én egy ilyen kapcsolatban öt évig bírtam. Nehezen vettem rá magam a szakításra. De azóta tudom, hogy mindig van tovább, megjött az önbizalmam. Ma már szerintem egy hónapig se várnék, ha látnám hogy valakinek csak lyuknak kellek, lelépnék. Szerencsére már nem ez a helyzet :)

2014. szept. 7. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!