Tokaburger kérdése:
Mit tegyek ha nem tudok semmiről beszélgetni egy lánnyal? Pl. Nem jut eszembe semmi.
Figyelt kérdés
Nem jut eszembe semmi amikor kettesben vagyok egy lánnyal. Mintha nemis én lennék és halálra unom magam, de érzem magamban, hogy kéne valamit mondani/kérdezni, de tanácstalan vagyok... Semmi értelmes nem jut az eszembe... Kérlek csajok mondjatok valamit légszi, hogy mit kéne tenni...
14/f
2014. szept. 17. 21:58
1/3 anonim válasza:
Akkor ne erőltesd. Egyébként millió dolog van, a kedvencektől a célokon át, a megtörtént eseményekig. L
2/3 anonim válasza:
akkor mond neki hogy mondjonvalamit, kerdezd meg h mizu, vagy dicserd hogy szep...
3/3 anonim válasza:
Pedig a témák tárháza áll előtted, csak tudni kell alkalmazni őket. Előszőr is ki kell tapasztalnod mi az ami érdekli, lehet hogy vannak céljai és arról mesél, lehet hogy szeret bulizni és arról mesél, a lényeg hogy hagyd hagy meséljen, ők szeretnek mesélni, és időnkét tegyél úgy mint ha figyelnél és szólj hozzá ne hogy azt higgye nem figyelsz;)
És ez csak egy lehetőség, emellett még nagyon sok van ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!