Be merjem vállalni tudván, hogy elveszithetem ha nemet mond vagy sem?
Figyelt kérdés
Elkezdtem járni egy tanfolyamra és megismerkedtem egy lánnyal. Azt tudni kell 7 évvel idősebb. Jókat dumáltunk meg minden ugyan úgy reggel keltünk írtunk egymásnak szinte egész nap beszéltünk mint barátnőmmel s este ugyan úgy jó éjszakát stb... Tanfolyamon találkoztunk csak, mikor vége lett azt hittem nem látom soha erre volt alkalom s találkoztunk, jókat dumáltunk (nem volt sokszor 4-5* max). Nem történt semmi volt barátnőm úgy voltam vele szeretem nem csinálok semmi hülyeséget. Volt mikor elköszöntünk olyan volt mint ha arra várna csókolj már meg te... Mikor szakítottam (más okból) barátnőmmel akkor meg valahogy nehezebben jöttek a talik. Egyszerűen nem tudom mi legyen, félek ha átlépem azt a határt és esetleg mégse akkor kész vége s nem beszélünk többet holott ő maradt nekem egyedül mivel senkivel nem tartottam a kapcsolatot addig amíg volt barátnőm, csak vele miután megismertem. Egy jó ideje neki sincs képben senki. Valami jó tanács kellene :D#ismerkedés #Meglépés
2014. szept. 17. 21:42
2/4 A kérdező kommentje:
Annyi, hogy olyan nehezen tudunk is találkozni mindig van valami nem tudja mikor s arra gondolok ha bármi is lenne részéről, nem azt akarom mondani, hogy minden nap esetleg ha hetente 1,5-2 órára tudunk, vagy lehet hülyeség...
2014. szept. 17. 21:46
3/4 anonim válasza:
Mindig meg kell próbálni. Garantálom, hogy 1 hónap múlva bánni fogod, ha nem lépsz.
Inkább élsz a totál ismeretlenben?
4/4 anonim válasza:
Próbáld meg, mert ha nem teszed, később bánni fogod. Ha visszautasít, akkor legalább tudod, hogy ő nem méltó arra, hogy a barátnőd legyen, és erre nem jössz rá másképp csak úgy, ha megkérdezed! Ha beleegyezik, akkor minden happy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!