Először hívjam el vhova és akkor csókoljam meg?
Tehát van egy lány az iskolában,de még sajnos nem ismerjük nagyon egymást,eddig még nem tudtunk sokat beszélni, mivel nem egy osztályba járunk. Viszont a szimpátia kölcsönös, az utolsó beszélgetéskor már majdnem megcsókoltam,ő nem hajolt el, ugyan úgy elvoltunk merülve egymás nézésében, és ez nem a szexuális vonzalom miatt van,hanem mert annyira kedvelem már most. Ő is volt,h majdnem megcsókolt , de nem akarom elsietni,vagy akár lerohanni,mert félek hátha azzal elrontanám, meg mivel még csak pár szót váltottunk inkább szeretném elhívni vmire és jobban megismerni, meg megtudni van-e vkije és majd utána akkor megcsókolni,de lehet ha legközelebb megint ha összefutunk pár másodpercre és megint ott lesz az alkalom, akkor lehet megcsókolom,vagy suli után elkísérem mondjuk egy darabig és a végén megcsókolom sztetek???
amúgy 22 évesek vagyunk
Vagy mindenképp várjak vele, és hívjam el vhova? csak multkor is az volt a kellemetlen,h ő is egyszer majdnem megcsókolt,meg utána én is, de az eszemre hallgattam,h még kora, viszont nem akarom, h lúzernak nézzen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!