Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Először hívjam el vhova és...

Először hívjam el vhova és akkor csókoljam meg?

Figyelt kérdés

2014. szept. 17. 14:35
 1/5 anonim ***** válasza:
előbb csókold meg, utána hívd el valahova.
2014. szept. 17. 14:38
 2/5 anonim ***** válasza:
 3/5 A kérdező kommentje:

Tehát van egy lány az iskolában,de még sajnos nem ismerjük nagyon egymást,eddig még nem tudtunk sokat beszélni, mivel nem egy osztályba járunk. Viszont a szimpátia kölcsönös, az utolsó beszélgetéskor már majdnem megcsókoltam,ő nem hajolt el, ugyan úgy elvoltunk merülve egymás nézésében, és ez nem a szexuális vonzalom miatt van,hanem mert annyira kedvelem már most. Ő is volt,h majdnem megcsókolt , de nem akarom elsietni,vagy akár lerohanni,mert félek hátha azzal elrontanám, meg mivel még csak pár szót váltottunk inkább szeretném elhívni vmire és jobban megismerni, meg megtudni van-e vkije és majd utána akkor megcsókolni,de lehet ha legközelebb megint ha összefutunk pár másodpercre és megint ott lesz az alkalom, akkor lehet megcsókolom,vagy suli után elkísérem mondjuk egy darabig és a végén megcsókolom sztetek???

amúgy 22 évesek vagyunk

Vagy mindenképp várjak vele, és hívjam el vhova? csak multkor is az volt a kellemetlen,h ő is egyszer majdnem megcsókolt,meg utána én is, de az eszemre hallgattam,h még kora, viszont nem akarom, h lúzernak nézzen

4/5 A kérdező kommentje:
második, de :)
2014. szept. 17. 14:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Hívd el randira és a végén mehet a csók! :D
2014. szept. 17. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!