Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csókoljam meg először, úgy h ne vegye észre h még nem csináltam? (17/F)
Tudom,h már elegetek van ebből a kérdésből,de sokszor az írjátok,h majd vezet a másik,!DE! mi van akkor,ha én 17 vok a lány 14,ő tapasztaltabb és én még nem csináltam.Elméletileg nekem kéne vezetni őt,de nemtom hogy csináljam,mivel én vagyok a fiú nekem kell kezdeményezni.Hogy nézne az ki,hogy egy 3 évvel fiatalabb lány tanítja a fiút,vagy ő vezeti.
Meg mondani,meg nem merem,mert én lennék az első ilyen idős pasia és gondolom határozottságot vár tőlem és tapasztaltabbnak kéne lennem nála.:/
csak egy sima szájrapuszi, ami azért hasonlítsona csókra, és mivel azt várja hogy megcsókold ez épp elég ahoz hogy visszacsókoljon és már dugja is a nyelvét!:P hmmm:D onnétól pedig menni fog! :)
és semmi gond, mert te kezdeményeztél, így belevaló csávó vagy, amit aztán értékelni fog!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!