Hogyan csókoljam meg?
Figyelt kérdés
Holnap egy lányt haza kisérek valószínű ő is szerelmes belém én is ő belé.Hogyan csókoljam meg?
Több info-rt comment!
Sürgős!
2014. szept. 16. 17:08
1/7 anonim válasza:
Száj a szájra, a nyelvekkel meg fogócskáztok (nyalogatjátok egymás nyelvét).
3/7 anonim válasza:
de sz,tem a kerdezonk love sztorit akart?? nem de?? de ez olyan dolog hogy tudni fogod mikor es hogyan kell vagy legyen lehet nem holnap fogot megcsokolni haanem egy het mulva ... de fiubol vagy tudni fogot mit kell tenned a helyzet ugy is adja magat :)
4/7 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogyan kezdjem el?Hajoljak simán oda?
És a házuk előtt vagy oda fele menet?
2014. szept. 16. 17:37
5/7 anonim válasza:
sztem kezdetnek eleg egy arcra vag esetleg szajra puszi, de ha nagyon szeretne akkor mikor elkoszontok megfogod a kezet/derekat magadhoz huzod es a tobbit elottem leirtak ;)
6/7 A kérdező kommentje:
Utsónak köszi ilyenekre gondoltam :D
2014. szept. 16. 17:42
7/7 A kérdező kommentje:
Jah am 12/f és jöhetnek még az "olyanok" :D
2014. szept. 16. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!