A lányok miért értik félre?
Figyelt kérdés
Rajongást... Ha valakiknek nagyon tetszik stb már rögtön csak zaklató lehet a pasi.2014. szept. 14. 17:24
1/11 anonim válasza:
Mert szánalmasnak tartják! Kicsit közömbösnek kell lenni hiába vagy oda a csajért..mivel már megszokta hogy mindenki "nyal"neki és te nem akkor felkelted az érdelődését :)
18f
2/11 anonim válasza:
Hiába tetszem valakinek nagyon, ha ő nekem nem tetszik, én ezt jelzem felé, ő pedig magasról tesz rá, folyamatosan írogat, keres, odajön, akkor igenis zaklat.
3/11 anonim válasza:
Ha te nem tetszel neki, akkor zaklatás.
Ha te is tetszel neki, akkor örülni fog a rajongásodnak.
4/11 anonim válasza:
Most mért kellet lepontozni? ? -.-
5/11 A kérdező kommentje:
És ha kölcsönös volt az érdeklődés de a lányban megváltozott valami? És nem lehetett le ülni vele megbeszelni mert nem hajlandó és igazi indokot sem ad? Ekkor a fiú nem tud megnyugodni keresi őt komoly érzelmekkel amiről nem tehet hogy kialakult. És csak egy őszinte választ kér ezért "zaklató"?
2014. szept. 14. 17:40
6/11 anonim válasza:
Lehet, hogy nem vetted észre, de túlléptél egy határt. Tegyük fel, tetszik nekem egy srác, én is neki, elkezd alakulni valami. No de ha a srác mondjuk a nap minden percében beszélgetni akarna, vagy nem értené meg, ha én nem érek rá írni neki, egész nap folyton keresne, akkor is, mikor tudja, hogy nem érek rá, állandóan találkozni akarna, nem fogná fel, hogy nekem van más dolgom is, és nem akarok éjjel-nappal csak vele lenni, akkor ez a fojtogató zaklatás kiábrándíthatja az embert.
7/11 A kérdező kommentje:
Igaz lehet amit mondasz! Csak a szívnek parancsold meg hogy kevésbé szeressd,ne akarj állandóan vele lenne.
Az is számít hogy csak egy oldalú az érzelem, plusz benne lehet az is hogy a lány épp hogy felnőtt és még más dolgokat helyez előre fontosagban.
2014. szept. 14. 17:56
8/11 anonim válasza:
Na, úgy tűnik már nagyjából te is összeraktad, mi lehet a gond :)
9/11 A kérdező kommentje:
Téged is zaklatott egy fiú vagy honnan a tapasztalat?
2014. szept. 14. 18:08
10/11 anonim válasza:
Nincs semmilyen tapasztalatom, csak értek az emberekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!