Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha rátaláltatok az Igazira, félre-e tudnátok tenni a női büszkeségeteket? Mit tennétek, hogy megszerezzétek?
félre-e? ez nem helyes
Nem járnék rá a pasira, mert tudom,hogy ezzel a saját esélyeimet csökkentem. Csak azt próbálnám hangsúlyozni, hogy milyen vonzó vagyok, aztán szerezzen meg ő, ha elég jónak lát.
Én abban hiszek, hogy az igazit nem készen kapjuk, hanem igazi majd idővel leszünk egymáshoz, mikor már elmélyül a szerelem, a szeretet, amikor szinte a részünknek érezzük a másikat.
Az ismerkedés fázisában többször félretettem már a büszkeségemet, hiszen a kapcsolat két emberről szól, előfordul, hogy meg kell találni a közös pontot és lehet, hogy ehhez mindkét félnek engedni kell.
Olyan még nem volt, hogy megbántam volna, hogy valakit visszautasítottam.
Akármennyire is őt gondolom AZ IGAZInak, ha tudom, hogy nincs nála esélyem, akkor nem futok utána, szerintem felesleges. Úgy tapasztalom, hogy a fiúk ritkábban gondolják meg magukat, kár őket az érzelmeimmel ostromolni ;)
Viszont hogy a példádra is reagáljak: igen. Ha visszautasítottam, és rájönnék, hogy hibát követtem el, akkor minden követ megmozgatnék. Egyrészt mert melyik ujjából szopja ki, hogy akkor most mégis akarok valamit, másrészt, mert ha én megértem neki annyit, hogy lépett, akkor ő milyen jogon ne érdemelné ugyanezt? Ha meg már nem kellenék neki, akkor így jártam, megérdemeltem.
Szóval sok múlik a másik félen, és a hozzám fűződő viszonyán. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!