A srácok miért nem őszinték és vállalják fel az érzéseiket? 21/l
Figyelt kérdés
2014. szept. 14. 16:11
3/19 anonim válasza:
Én felvállalom és nincs is barátnőm. Azt hiszem a többiek pont ezért nem vállalják fel.
4/19 anonim válasza:
Hát rossz palikat ismersz, azért gondolod így. 21/F
5/19 anonim válasza:
Mert a nők nagy része csak kihasználná a helyzetet!
6/19 anonim válasza:
Ez hülyeség! Én mindíg felvállatam/vállalom
18f
7/19 anonim válasza:
Mert mikor megtettem pofára estem. Nem akarok megint csalódni, ha érted.
8/19 anonim válasza:
Mert az érzelmesség "nőies" vonás a társadalom szemében. Az érzelmesség gyengeség a társadalom szemében. és egy "jó férfi" nem gyenge. Egy "jó férfi" maximum fokozottan mutatja ki a "gyenge", "nőies" érzelmeit. Megkövetelik a férfiaktól ezt. Ebbe nőnek fel, ezt látják, hallják mindenhol. Ezért kialakult bennük egy "bírd ki!" parancs, amit a legtöbb ilyen "gyengeség" ellen fejlesztettek ki.
Persze kivételek vannak. De egy olyan hímnemű egyed sincs, akit már ne ért volna sérelem az érzelmei kimutatása miatt. Gondolok itt apákra, anyákra, testvérekre, barátnőkre, haverokra, stb.
9/19 anonim válasza:
Erről sajnos ti szoktattátok le őket lányok, nők!
10/19 anonim válasza:
pszichologia,vagyis evolucio. szoval mindekettő. vérünkben van,hogy minél több utod a mi génjeinket hordozza tovább. ha pl igazat mondunk akkor lehet,hogy elveszítjük azt a lehetőséget,hogy egy csajjal lefeküdjünk. nagyon röviden és tömören ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!