Biszexuális,22-24 év körüli lányokkal ismerkednék, akik vállalják a diszkréciót. Érdekel valakit esetleg? 23/L
Ez az első ilyen próbálkozásom. A napokban már nem tudtam a szőnyeg alá söpörni az érdeklődésemet és ezért úgy gondoltam belevágok, hiszen vesztenivalóm nincs.
Elsősorban Pest környékén keresek értelmes, normális kinézetű lányokat. Különösen érdekelnek azok, akik ezen a területen kezdők és bizonytalanok, mint én.
Ha valakit érdekel, kérek minimális információt a válaszokhoz, minimum életkort. :)
Aztán ha már ketten összemelegedtetek gyertek át hozzám:D
Egyébként remélem egyikőtök sem unatkozó 12 éves kamaszfiú:D Sok sikert lányok;)
ha lány vagy és lánnyal akarsz szexelni akkor miért kikötés hogy biszexuális legyen a csaj?
Amúgy mindez azért elég bátor dolog tőled kérdező...vagy inkább vakmerő.honnan tudod ki van a gép túloldalán? küld neked egy lányról készült képet (mondván "ez vagyok én") és már leszervezel egy találkát "talán nem egy rosszarcú pervez jön hanem tényleg igazat írt a gyk-s beszélgetőtárs"????
Kedves 7-es!
Kicsit nyers a megfogalmazás. Egyébként sokkal okosabb vagyok annál, hogy csak úgy, minden nélkül kiadjam magam..
És igen, bátor vagyok, de nem hülye.
Biszex: Nem feltétlenül kikötés, de egy kis irányt ad a hasonló érdeklődési körre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!