Lányok, ismerkedés/barátkozás egy fura sráccal? :D
Szóval nem rég költöztem fel Pestre, egyetem (mérnökinformatikus) miatt és egy kicsit egyedül érzem magam néha.
Néha úgy érzem magam, mintha rossz világba születtem volna. Nem igazán találom a helyem sokszor. Gondolom ezért nem is voltam még szerelmes sose. Általában jókedvű vagyok, barátságos és mások szerint vicces is (ha kell komoly is tudok lenni), de úgy érzem hiányzik valaki, akiben igazán megbízhatok és nem tudom merre keressem, mivel valahogy az átlag lányok nem épp nekem valóak.
Érdekel a japán kultúra nagyon, álmom az, hogy ki tudjak menni oda élni (tudom, nagy álom :D), emellett alap a manga/anime. De szeretek gitározni illetve kosarazni is. Meg még sokminden mást :D.
Szóval van valakinek egy ilyen fiúval cseverészni? :)
19/F
Mintha ugyan abban az álomban lennénk. Ha érdekel japán miért is ne? De egyébként én is érzem hogy ez a világ ahol élek nem ide kellett volna születnem. Mások szerint eléggé fura személyiség vagyok mert más érdekel mint a mostani lányoknak. Csak sajnos fiatalabb vagyok. És messzebb lakok mint Pest (kb.4 óra). Oda vagyok a mangákért animékért / horror comedia shounen.
Ha gondolod írhatsz. :D
15L
Bocs a mosolygós arc miatt. De nem hagyhattam ki.
U.I.: Zárkózott vagyok (szégyenlős) nem igazán teremtek kapcsolatokat (barátit) de sokan össze barátkoznak velem és még inkább ellenem is ha úgy adódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!