Hölgyek barátkozni? 27F
Tudom, tudom.... Már megint egy. De már 3 társkeresőre regiztem és mindenhol pénzt akarnak kérni előre. Mint a cigányok.... előbb tessék megdolgozni a pénzért! :)
Szóval egy mérnök keres magának elfoglaltságok hölgyek felé. Szigorúan 20év és 60kg felett! Én pedig 90 lennék.
A tomeg az egy skalar, a gravitacios gyorsulas meg egy ero. Na skalar*ero az marad ero, tudtommal erot meg Newtonban mernek, esetleg masban, de semmikepp nem kilogrammban. Szoval tomeg*g az a sulyod lesz, siman a tomegedet merik kilogrammban. Szoval, ha mar ennyire felvagsz ezzel a mernok izevel, akkor gondolkoz elotte.
Matematikus
még egy barom, uramatyám.... nem tudjátok a különbséget és a hasonlóságot a súly a tömeg az erő között... legalább a google-t nyissátok már ki egy új lapon mielőtt hülyeséget kommentáltok.
a tömeg a tied a holdon is. a súlyod változik a gravitációs erő függvényében. A súly is egy erő amit pl a földre kifejtesz és az vissza rád. Az erő általános dimenziója N, De lehet Pa is bár ez már nyomás (/m^2) és átváltható kg-ba is. Meg font és stb... A kg-ot a földön használjuk többnyire tehát az a súly mértékegysége. De a tömegnek is lehet minden további nélkül. Aki nem hiszi adja vissza az érettségiét. És a diplomáját is... Ez egy egyszerű magyarázat, nem fizika tanár vagyok. Akit komolyabban érdekel az vegyen órát vagy egy könyvet. Egyébként 10N = 1kg szóval az, hogy kg-ba vagy N-be kapod attól függ miben számoltál előtte. Én elég sokat számoltam mind2-vel egyetemen is és utána is. Ez a munkám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!