Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hölgyek barátkozni? 27F

Hölgyek barátkozni? 27F

Figyelt kérdés

Tudom, tudom.... Már megint egy. De már 3 társkeresőre regiztem és mindenhol pénzt akarnak kérni előre. Mint a cigányok.... előbb tessék megdolgozni a pénzért! :)

Szóval egy mérnök keres magának elfoglaltságok hölgyek felé. Szigorúan 20év és 60kg felett! Én pedig 90 lennék.

2014. szept. 10. 23:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
no,no, nem lenni itt. 90 az szép kor.
2014. szept. 10. 23:48
 2/12 A kérdező kommentje:
:D a korom fent van, lent a tömeg megszorozva a földi gravitációs gyorsulással, kilogramm dimenzióban. Azt hiszem így elég pontos. :P
2014. szept. 10. 23:54
 3/12 anonim ***** válasza:
41%

A tomeg az egy skalar, a gravitacios gyorsulas meg egy ero. Na skalar*ero az marad ero, tudtommal erot meg Newtonban mernek, esetleg masban, de semmikepp nem kilogrammban. Szoval tomeg*g az a sulyod lesz, siman a tomegedet merik kilogrammban. Szoval, ha mar ennyire felvagsz ezzel a mernok izevel, akkor gondolkoz elotte.

Matematikus

2014. szept. 11. 00:08
 4/12 A kérdező kommentje:
wow... te aztán el vagy tévedve haver... inkább csendben maradtál volna... :D
2014. szept. 11. 00:15
 5/12 anonim ***** válasza:
egy test súlya a tömegének és a gravitációs gyorsulásnak a szorzata.
2014. szept. 11. 00:33
 6/12 A kérdező kommentje:
igen, 6.-os fizika és ezt írtam le. De én most csajokat akarok akiket nem érdekel a fizika! :D
2014. szept. 11. 00:36
 7/12 anonim ***** válasza:
tudom, ezzel neked akartam igazat adni. bocsi az offolás miatt
2014. szept. 11. 00:39
 8/12 anonim ***** válasza:
Húzd ki a nyelved a popsijából, mert a kg az a tömeg dimenziója, nem a F*g szorzaté, ami newton.
2014. szept. 11. 01:09
 9/12 anonim ***** válasza:
de sok okos van itt, ezek itt max az érettségiig jutottak :D
2014. szept. 11. 02:11
 10/12 A kérdező kommentje:

még egy barom, uramatyám.... nem tudjátok a különbséget és a hasonlóságot a súly a tömeg az erő között... legalább a google-t nyissátok már ki egy új lapon mielőtt hülyeséget kommentáltok.

a tömeg a tied a holdon is. a súlyod változik a gravitációs erő függvényében. A súly is egy erő amit pl a földre kifejtesz és az vissza rád. Az erő általános dimenziója N, De lehet Pa is bár ez már nyomás (/m^2) és átváltható kg-ba is. Meg font és stb... A kg-ot a földön használjuk többnyire tehát az a súly mértékegysége. De a tömegnek is lehet minden további nélkül. Aki nem hiszi adja vissza az érettségiét. És a diplomáját is... Ez egy egyszerű magyarázat, nem fizika tanár vagyok. Akit komolyabban érdekel az vegyen órát vagy egy könyvet. Egyébként 10N = 1kg szóval az, hogy kg-ba vagy N-be kapod attól függ miben számoltál előtte. Én elég sokat számoltam mind2-vel egyetemen is és utána is. Ez a munkám.

2014. szept. 11. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!